Happy Holidays everyone!

 

img_9502

Happiness all around hanging out with these guys outside of rowing!

English below

Jag tog ganska lätt på alltihopa, att bara lämna rodden och hoppa in i ett nytt liv med jobb och plugg. Det har varit en ganska tuff tid faktiskt men efter att ha hoppat av plugget så har det blivit roligare, jag har haft lite mer ledigt och haft mer energi. Jag har inte haft semester på över ett år! Men imorgon bär det av till Nya Zeeland. Jag ska ta mig lite tid på resan att reflektera över åren som gått och allt jag gjort tillsammans med mitt team. Igår höll Petter en inspirations föreläsning på jobbet om ”Resan till Rio” och det var många känslor som kom upp. Jag har inte alls tänkt så mycket på rodden sedan jag börjat jobba men jag kanske borde fundera igenom det. Framåt så ska jag skriva någon sorts sammanfattning om resan jag gjort! Men först och främst blir det 4 veckor på Nya Zeeland med familj och vänner, som jag längtar! Första semestern sedan sommaren 2012!

God Jul och Gott Nytt År alla underbara människor!!!

img_9519

Malvina was kind enough to share some of her Olympic wardrobe with me

In English

I didn’t really think too much about my change of lifestyle from rowing to working and studying. It’s been a bit harder than I thought, but after leaving the studies behind it has been better. I’ve had more time off and have gotten my energy back; I haven’t had a holiday for over a year after all! But tomorrow I’m off to New Zealand. I’ll take some time to reflect over the last few years during my travels and sometime in the near future I will write something about the last 4 years and all I’ve been through with my team. Petter held an inspirational speech at work yesterday about the “Road to Rio”, it got quite emotional for me, I really haven’t thought much about rowing over the last few months. But for now, a 4 week holiday with family and friends in New Zealand, first real holiday in over 4 years!! I’m so ready!

Happy Christmas and a Happy New Year!!!

img_9593

Sometimes Petter and I have very important meetings in the office

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s