Not long now…

img_1585

Training on lake Lommaren

English below

Veckan efter hemkomst så hängde jetlagen sig envist i. Vi var ett trött lag som tränade på morgnar efter 4 timmars sömn. På dagarna kämpade jag för att hålla mig vaken men när sovdags kom så var jag helt plötsligt klarvaken. Vi tog lite extra vila men det var svårt att skaka av sig jetlag och försöka komma in i rutiner. När den väl började släppa blev vi alla sjuka, jag drogs med en riktigt envis förkylning i över en vecka. Eftersom vi blev sjuka ställde vi in planen att åka till Jönköping och tävla, ett bra beslut eftersom jag till slut inte började träna förrän dagen innan tävlingen.

Träningsmässigt har augusti varit en usel månad. Jag har endast gjort 8 pass i båten! Det är lika många pass jag gjorde i båten under november, helt galet. Men jag fick uppleva Rio och jag hade en fantastisk födelsedag, så augusti var ändå bra på många sätt.

Nu är det bara 9 ynka träningsdagar kvar till SM som går på Magelungen i Farsta, Stockholm 16-18 september. Jag tävlar i singel på fredagen och i dubbel på lördagen sedan är jag klar för denna säsong. Hela teamet är rejält trötta och utmattade så lite semester kan inte komma snabbt nog!

img_9284

Sunday means team lunch at the club and Petter is so happy!

In English

The week after we came home from Rio the jetlag just wouldn’t let go of us. We were an extremely tired bunch that rowed in the mornings after 4 hours of sleep. During the day I struggled to keep my eyes open but when it was bedtime I was suddenly wide awake. We took some extra rest but it was hard to get back into the routines and shake of the jetlag. When it finally started to get better we all got sick. Because of this we cancelled our plans to go to a regatta in Jönköping, in the end I only started training the day before the competition.

August haven’t been a great training month, I’ve only done 8 sessions in the boat, that’s equal to the month of November, totally crazy! However there was Rio and I had a great birthday so I can’t say that August was all bad.

It’s only 9 days left until Nationals now which will be in Stockholm on the 16th-18th of September. I race in the single on the Friday and in the double on the Saturday and then I’m done for this season. The whole team are very tired and exhausted so a bit of time off can’t come soon enough!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s