Not long now…


IMG_8690

Lake Mälaren is amazing when its clam…

English below

Tiden på Sandtorp blev mer eller mindre semester eftersom min hals inte riktigt ville ge med sig. Jag gjorde två härliga roddpass då jag ignorerade halsen vilket inte är så smart men är huvudet dumt får kroppen lida… Men nu är det helt bra, totalt blev det 4 sjukdagar men jag var inte dålig i övrigt så kunde ändå vara uppe och röra på mig och vara social med mina härliga släktingar.

IMG_8720

Everyone wants to cook at the same time!

Imorgon åker jag till Rio! Det ska bli så kul, Malvina och Petter är på plats sen förra helgen. Jag landar i Rio klockan 5 på lördag morgon, då åker jag och lämnar av min väska där jag ska bo första natten, vilket blir hos min vän Elisas föräldrar. De bor lägligt nog precis bredvid roddstadion så att jag förhoppningsvis hinner till försöken som börjar 8.30. Sedan kommer jag bo med Malvinas tvillingbror Oscar hos hans vänner någonstans i staden. Jag har packat myggmedel och biljetterna till roddstadion, jag tror knappast jag behöver något mer!?

Jag kommer även ha möjlighet att möta upp vännerna Quentin Rew och Alana Barber som tävlar i gång för Nya Zeeland. Quentin tävlar den 12 augusti, då hoppas jag kunna vara på plats och heja på honom. Det ska bli så fantastiskt roligt att få vara med om ett OS på plats och dessutom ha 4 vänner som deltar.

Låt äventyret börja!

IMG_8725

Pretty much everyone had lunch and dinner by the lake every day. Here is Marcus with baby Hilma and Carina.

In English

My time in Sandtorp ended up being like a holiday since my throat didn’t want to get better fast. I tried to make it by rowing but that wasn’t too smart. I can’t really regret it though since I had a couple of amazing rows on Lake Mälaren. Totally I had 4 sick days but since I didn’t feel bad other than the throat I could still hang out in the shade by the lake with my relatives.

I’m off to Rio tomorrow and I’m so excited! Malvina and Petter have been there since last weekend preparing. I fly into Rio at 5 am on Saturday and since my accommodation is right next to the rowing stadium I hope to make the heats at 8.30 am. I will stay with my friend Elisa’s parents the first night and then stay with Malvina’s twin brother Oscar at his friend’s place. I’ve got mosquito repellant and the tickets for the stadium so I think I’m all set!

I will also be able to catch up with New Zealand race walkers and dear friends Quentin Rew and Alana Barber. Since Quentin is competing the 12th of August I’m very likely to be able to watch his race. It is going to be so amazing to experience an Olympics and also have 4 friends competing in it!

IMG_8663

Nik was a tough coach! Here we are with Lövsta Slott in the background.

One thought on “Not long now…

  1. Hej Britta! Skönt att höra att du vilat upp dig lite i sagolika Sandtorp.Jag följer Svenska öden och äventyr via Expressen.Förstår att du ser fram emot att få vara del av OS äventyret.Hoppas att det blir guld för Malvina! Vi önskar dig en trevlig och safe resa. Kram Vivi Anne

    Sent from my iPad

    >

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s