Sick day

 

IMG_8594

Trying hard to keep a straight face while Nik & Petter where clowning about in the coach boat

English below

Träningen rullar på och dom tuffa intervallpassen verkar aldrig ta slut. Jag har dock stannat upp lite idag då jag tyvärr måste notera den första sjukdagen på ett år. Jag var nära att trilla dit i Trakai då jag hade lite känningar i halsen och sen drog på mig en jobbig hosta men idag så tog det stopp. Även om jag emellanåt längtar efter att bara softa en hel dag är det aldrig kul att göra det när man tvingas till det. Igår var jag så sjukt trött när jag rodde och ville bara hem och sova, idag har jag legat i sängen hela dagen och vill bara ut i båten!

Imorgon ska jag ta med mig båt och man och åka ut till Sandtorp för lite ”semester”, det jag anser vara semester är att jag har nära till allting. Sandtorp är det ställe jag växte upp på där mina föräldrar och en stor del av min släkt på mammas sida bor, mitt paradis! Så fort jag är frisk och kry kommer jag ge mig ut i min båt på äventyr på Mälaren. Trots min så kallade semester så tummar jag inte på träningen! Det är dock en bonus att kunna umgås med Nik och släkten mellan passen och att utplåna mördarsniglarna från mammas och pappas tomt.

IMG_8609

Petter and Nik taking selfies in the coach boat with me in the background

In English

Training is going well and the tough sessions seem to never end. However today I had to stop because I actually have to report my first sick day in a year. It was close in Trakai when I had some throat issues and then got a bad cough but today was the first time I felt real crap. Even if I sometimes dream of just doing nothing for a day and chill it’s never any fun when you are forced to it. Yesterday when I was rowing I was so tired I just wanted to go home and sleep, today I’ve been in bed all day longing to be out in the boat.

Tomorrow I’m taking my boat and my husband and am going to Sandtorp for a few days. It’s where I grew up and my parents and a big chunk of my mother’s side of the family lives there. As soon as I’m well I will be out rowing on lake Mälaren and then being able to hang out with my family in between sessions, it will be great. I can’t wait to get back into training, one day off sick is really one day too many but I’m guessing there will be at least one more before I can get back to it.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s