Montemor continued…

IMG_2394

Rowing with the Russian kayak team

English below

3 veckor har dragit förbi här i Montemor, mina föräldrar har åkt hem till Sverige idag och nu är Nik här. Det var trevligt att ha päronen här i några dagar, då har det blivit lite annat än rodd. Igår åkte vi en sväng till Porto som är en otroligt fin stad. Vi hade inte så mycket tid där men vi testade specialaren ”Francesinhas” till lunch vilket inte riktigt var vår melodi och så fick pappa span på en gammal spårvagn som vi åkte ett varv. Spårvagnen var verkligen gammal, gnisslade och tjöt runt gatorna, en annorlunda upplevelse. Pappa var nöjd på sin spårvagn kändes det som, han gillar såna där gamla grejer. När vi hoppade av den hittade vi en utmärkt chokladaffär och sen åkte vi till flygplatsen och hämtade upp Nik.

IMG_7853

Yeah not my thing at all…

Annars är det träning som gäller, en hel massa rodd och jag jobbar hårt med teknik och fysik. Jag är trött och sliten men vi peppar varandra och försöker få ut det mesta och bästa ur varje träningspass. Nu har vi en knapp vecka kvar här innan vi drar mot Wien i Österrike för fortsatt läger. Jag kommer åka hem en sväng mot slutet av mars innan jag åker till Tjeckien i en dryg vecka. Från och med april kommer jag vara hemma och träna.

IMG_7861

Moving back into our space at the center after having had to move for Saturday’s kayak competition

In English

3 weeks have passed here in Montemor, my parents have left to go home today and Nik is now here. It was nice to have the parents here; I got to do some other things than just rowing. Yesterday we went to Porto which is a beautiful city, we didn’t have much time there but we tried the “Francesinhas” sandwich for lunch which was not quite my cup of tea. Dad saw an old cable car that he got us onto for a shaky and noisy ride around the block. When we got off we found some great chocolates before heading to the airport to pick Nik up.

IMG_7856

In Porto with the parents

Otherwise I’m doing a lot of rowing, working with my technique and fitness. I’m tired but we all support each other and make sure that we get the most out of the training we do. We have a little less than a week left here before heading to Vienna in Austria to continue the training camp. I will be going home for a few days towards the end of the month before heading to the Czech Republic for just over a week. From April I will be back training in Sweden.

IMG_2389

Petter and I

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s