Happy Christmas

IMG_7462

After the 2000meter erg test with Josefin, Nik and Walle

English below

Nu är tiden på Bosön över och även ”testpreioden”. Innan jul är det obligatoriskt att lämna in resultat på 100m och 5000m roddmaskin och valfritt för 2000m. För att få tiden att räcka till fick jag istället för att göra ett ”Bosö pass” göra ett 5000m test. Jag var lite smått orolig inför det eftersom jag två dagar innan inte ens orkade gå en promenad. Petter var dock med vid min sida och såg till att jag genomförde det vilket var väldigt skönt. Det var 5000m av ren och skär hemskhet rent ut sagt, men jag putsade 14 sekunder av mitt tidigare personbästa vilket var väldigt skönt. Dagen efter tog jag mig ”på skoj” an 2000m. Jag har aldrig gjort tester dagarna efter varandra och eftersom jag var hårt belastad träningsmässigt visste jag inte alls hur det skulle gå. Men det gick bra det med och jag tog av 3 sekunder av mitt personbästa. Även på 100m tror jag att jag bättrade mig rejält, men jag har inte så bra koll på vad jag tidigare gjort. Efter detta gjorde jag ett sista pass på Bosön innan det blev jul och några dagar av återhämtning och vila.

Nu är jag i skrivande stund på Sandtorp där jag har roddmaskin och träningscykel i källaren hos päronen samt diverse löpspår runt knuten. God mat, sömn och trevligt sällskap finns det även gott om. Jag laddar nu inför vårt andra träningsläger på vatten för säsongen. På onsdag bär det av till Montemor-O-Velho i Portugal, det ska bli kul!

IMG_7468

My awesome hairdresser Victoria at Hårstället in Norrtälje fixed my hair before the holidays

 

In English

We are done with the hard intervals at Bosön and I have also completed my erg tests (rowing machine tests). I did a 5000m, 2000m and 100m test before Christmas. I was quite worried before my 5000m test since I was so tired from the hard training period I was in and I didn’t know how I’d get through it. But my coach Petter helped me through the 5000m of pure agony and I took 14 seconds of my previous personal best which was good. The day after I did a 2000m test, I’ve never done it like that before and I was told by many that I was crazy. But somehow 2000m felt like a piece of cake after the horrible experience over 5000m, I shaved 3 seconds of my personal best there. It is nice to have it all done and that I can relax and enjoy the holidays with a bit less training.

IMG_7502

WIndy run with my dad on Christmas Day (we have no snow and about 10 degrees)

At the moment I’m at my parents’ house in Sandtorp where I have a rowing machine in the basement. I get a lot of good food, sleep and good company here which is an excellent way of recharging the batteries. On Wednesday I’m going to Montemore-O-Velho in Portugal for a 3 week training camp on water which I very much look forward to!

IMG_7491

My husband got a new job for the holidays

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s