Lithuanian Open

11891990_1630577893868086_199719063279210819_n

Photo from: Irklavimo Centras facebook page

English below

Nu är jag på hemmaplan igen efter lägret i Trakai. Det var ett mycket bra läger och jag gjorde bra tekniska framsteg vilket gör att det är ännu roligare att ro. Vi hade bra väder under hela tiden där och många bra roddpass. Jag åt pastafjärilar till lunch och middag varje dag i 10 dagar så det var ganska skönt att komma hem och laga mat själv.

IMG_6870

Lunch with Bella, Emma, Anders and Lollo

Lägret avslutades med Lithuanian Open, jag tävlade på söndagen i singel. Mitt försök vann jag lätt och fokuserade på att ha bra rodd från start till mål vilket gick väldigt bra. I finalen fick jag dock inte riktigt lika bra flyt, tappade mycket i mitten av loppet och slutade på en fjärde plats. Allt som allt var jag dock nöjd, jag har sällan varit så sliten inför en tävling men det var en utmaning i sig att hitta kraft när det kändes som att det inte fanns någon. Men vi har beslutat att jag inte ska lätta på träningen ordentligt förrän till SM. Så även kommande helg blir det tävling i slitenhet men det ska bli kul ändå. Då bär det av till Göteborg och Råda Siö där jag kommer att ro singel men även dubbel tillsammans med Josefin Berglund från Stockholms RF.

IMG_6835

Anna Malvina, Petter and myself

In English

I’m back home again after the training camp in Trakai. It was a great camp where I made technical improvements that makes it even more fun to row now. We had great weather during our entire stay and many good sessions on the water. I ate pasta for lunch and dinner every day for 10 days so it was great to come home and cook for myself.

The camp finished off with Lithuanian Open, where I rowed the single on the Sunday. I won my heat fairly easy and could concentrate on good technique during the 2000 meters. Unfortunately the final didn’t go as well and I did a weak middle 1000 and came in fourth. All in all it was pretty good though, I’ve hardly ever done a competition being this tired, it was a challenge to find the strength when it felt like there was none. We have however decided that I won’t taper properly until Nationals which means that I’m competing like that this weekend again. Then I’m going to Gothenburg where I will row the single as well as in a double with Josefin Berglund from Stockholms RF. I’m very much looking forward to this.

IMG_6857

Malvina and I with our light weight friend Aura Palmgren from Finland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s