Sabaudia continued…

moromn

Some mornings are better than others

 

English below

Nu har vi varit i Sabaudia i snart två veckor och det känns i kroppen och huvudet. Jag är trött och stel, det är alltid intensivt att börja roddsäsongen på vatten, kroppen är inte riktigt van att göra roddrörelsen fullt ut. Men det är bara att bita i och försöka ta till sig allt tränarna säger och jobba fram tekniken.

dimman

Emma and Thomas coming back from training, view from my balcony

 

Dagarna går ut på att äta, träna och sova, det är allt mer eller mindre. Ibland är vi sociala och spelar Uno men det händer inte varje dag. Oftast är alla bara jättetrötta, man lägger energin på träning.

tillträning

Biking to training in the morning

 

Hotellet är superbra och maten kan man inte klaga på, man äter hur mycket som helst här. Det blir lättare att klara av stora mängder träning när allt annat fixas av någon annan och allt är nära. Som sagt allt tuffar på och vi har det bra.

terass

The location of the hotel is premium

 

På söndag åker vi hemåt, det blir tre veckor på hemmaplan innan det bär av till Tjeckien i tre veckor. Under hemmaveckorna blir det bland annat roddmaskinstävling, det ser man ju fram emot nu när kroppen är pigg och rapp…

lollol

Lollo only takes her helmet off when she gets in the boat

 

In English

We’ve been in Sabaudia for two weeks almost and I can feel it in my entire body. I’m really tired and sore, the start of the rowing season on water is tough since the body isn’t quite used to the movement. But it’s just to try and listen to the coaches and try to find the technique.

flipflop

Filippa is always optimistic that it will be warm

 

The days involve eating, training and sleeping; sometimes we are social but not very often. We put all our energy into training.

The hotel is great and the food is a lot, I eat so much. It’s easier to handle the many hours of training when everything else is served and everything is close. I don’t even have to make my bed, it’s great.

midda

Dinner time

 

On Sunday we’re off home for three weeks before heading to the Czech Republic. During our time home we’ll be competing on rowing machines, can’t wait, my body feels so up for it….

gängett

Meeting before rowing

 

One thought on “Sabaudia continued…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s