Sabaudia, Italia

sabaudia

The rowing course in Sabaudia

 

English below

Tiden i Wellington är över och jag befinner mig nu i Sabaudia, Italien. Kroppen är ganska förvirrad över vad som händer med tiden och jag är ganska jetlaggad.

Sista veckorna i Wellington gick väldigt snabbt och vi avslutade med ännu ett fantastiskt roligt bröllop. Jag fick träffa många av mina fina vänner vilket var så himla kul. Att träningsbiten inte riktigt stämde, det kan jag komma över. Jag tappade helt motivationen till träning ett par dagar vilket var en märklig känsla men den är helt över nu! Jag fokuserade sista veckan på att må bra och ha kul. Det är bara dumt att gå och älta att det går dåligt med träningen, jag har utvärderat tiden i Wellington och kommit fram till vad som jag kan ändra på till nästa gång. Hur som helst måste jag tacka Wellington Rowing Club och Onslow College Rowing för att jag fått träna med dom, det var guld värt.

rua

Rowing with Tina on the Ruamahanga river, my last day of rowing in NZ.

 

Resan hem gick bra, vi var två rader ifrån business class på en sträcka, så nära har vi aldrig varit. Drömmen om en uppgradering finns fortfarande där men hoppet är aldrig särskilt stort. När vi kom hem så hämtade snälla mamma och pappa på Arlanda. Det var liksom bara att dra hem, packa ur, tvätta och packa igen. Följande morgon åkte jag tillbaka till Arlanda och flög till Rom.

Nu är jag inne på andra heldagen i Sabaudia och har gjort dagens första pass. Vi bor på ett hotell precis vid havet och blir bortskämda med städning varje dag och maten serverad (ungefär som hemma alltså). Jag är här tillsammans med Emma, Cissi, Filippa och Lovisa, just nu är även ett gäng juniorer här. Det kommer komma lite andra roddare från Sverige under perioder också. Annars är delar av tyska, ukrainska och italienska landslagen här. Österrikarna åkte hem igår så vi fick deras bord i matsalen idag.

Jag tar det lite lugnt de första dagarna här med lite kortare pass för att inte chocka kroppen efter att ha flugit 3 dagar i sträck. Det är inte direkt snällt mot kroppen att flaxa runt på detta vis. Men det känns bättre och bättre även om kroppen redan är lite mör efter träning. Det ska nog bli bra det här!

gym

In the gym in Sabaudia with the ladies.

 

In English

The time in Wellington is up and I’m now in Sabaudia, Italy. My body is pretty confused about what’s going on and the jetlag is quite bad.

The last couple of weeks in Wellington passed by quickly and finished with another fantastic wedding. I got to see many of my amazing friends and I’m so so happy about that. The training didn’t go so well but I’m over that. You just need to move passed that. I have evaluated my time in Wellington and thought about what can be done differently next time. It was a bit weird to totally lose motivation for training for a while but that is gone now. I have to give out a big thanks to Wellington Rowing Club and Onslow College Rowing for having me row with them and letting me use their boats and facilities. That was just great.

jaredded

Jared and Deidre, thanking both for all the help during my time in Wellington.

 

The trip home went well without any issues. On one of the legs we were just two rows from business class, we have never been so close! The dream of an upgrade is alive but the hope is not too high. Mum and dad picked us up at the airport on arrival which was amazing. I just had to go home and unpack, wash my clothes and pack again. The next day I flew out to Rome.

 

I’m on the second full day here in Sabaudia and have finished off today’s first session. We are staying in a hotel by the sea and get spoiled with cleaning every day and all meals served (just like home). I’m here with Emma, Cissi, Filippa and Lovisa and at the moment there are some juniors here as well. During our time here some other rowers from Sweden will join as well. Other than that parts of the German, Ukrainian and Italian teams are here.

I’m taking it a bit easy the first few days here with some shorter sessions since my body probably is in shock after 3 days of flying. It’s not very nice on the body to go flying around like this. But the feeling gets better every day even if I’m already getting sore from training. This training camp will be great I’m sure!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s