Wellington

river

Rowing on the river

English below

Det har redan nästan gått en vecka av vistelsen i Wellington. Vårt flyg blev tillslut 5 timmar försenat så vi kom på kvällen istället för eftermiddagen och vår välkomstmiddag var uppäten för länge sen. Efter en härlig natts sömn i en säng vaknade vi upp helt utan några symptom av jetlag på lördagen. Mark och Adeles bröllop var jättekul och det blev en sen kväll och på söndagen var jag riktigt trött. Men vi hade inte så mycket mer att göra än att åka på en massa luncher så det var en perfekt dag, slappa och äta.

family

Nik with his mum Kathleen and niece Mila

På kvällen åkte jag med Jared och hans tränarkollega Conor till ett ställe i The Wairarapa ungefär 1,5 timme utanför Wellington. Där campade vi i ett skjul bredvid en flod som jag på måndagen körde tre roddpass på. Det var himla härligt att sitta i en båt igen trots att det blåste rätt friskt.

Annars har jag suttit på roddmaskinen en del på klubben och sprungit lite. Igår morse var jag ute och rodde i Wellingtons hamn, det är lite sådär får man väl säga men det är himla vackert. Vädret har varit mestadels bra, det är sommar och sol. Ovant att träna i värmen och jag dricker ofantliga mängder vatten.

coaches

Jared fixing my gear, Conor being silly in the background

Ikväll ska jag åka till Niks föräldrars hus i Peka Peka, en timme norr om Wellington. Imorgon ska hela familjen, 16 stycken, åka till ett hus i Foxton som Niks mamma hyrt. Det ska bli roligt att vara med familjen några dagar och ta det lite lugnare med träningen. Det känns som att jag kommit in i lite rutiner under veckan, men nästa vecka blir nog lite bättre träningsmässigt. Jag älskar hur som helst att vara här och det är verkligen mitt andra hem.

house

Our Wellington house (Nik’s parents house)

In English

A week has almost gone by of our stay here in Wellington. In the end our flight was delayed 5 hours so we arrived in the evening instead of the afternoon and our welcoming dinner was long gone. After a great night’s sleep in a bed we woke up without any jet lag whatsoever which was awesome. Mark and Adele’s wedding was great and it was a late night. On the Sunday I was very tired and delighted that the only things on our schedule were a few lunches.

On the Sunday evening I went with Jared and his coaching colleague Conor to a place in the Wairarapa. We camped by a river that I rowed on the following day. It was great to be back in the boat even if it was quite windy.

jared1

Jared by the river

Other than that I’ve been erging and running. Yesterday I got to row on the harbor; it was pretty average though it is beautiful. The weather has been good, it is summer and sunny so no complaints from me. I’m however not used to training in heat so it is quite hard and I have to drink so much water.

sloppy

Sloppy rowing on the harbour

I’m going to Nik’s parents place in Peka Peka tonight, an hour north of Wellington. We are going on a family outing on the weekend, all 16 of us! I’m looking forward to hanging out with the family and take it a bit easier on the training over the weekend. The week has been good but I think I will get some better quality training next week. I love to be here and I really feel like this is my second home.

wrc

Wellington and Star rowing clubs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s