Welcome 2015

nyår

Nik and I on New Year’s Eve

 

English below

Ett nytt år, det känns som alltid spännande. Säsong 2015 har pågått ett tag men nu är det 2015 på riktigt. Tyvärr åkte jag på en rejäl omgång baciller innan jul, 13 dagar utan träning, det var inte kul alls. Men nu har jag jobbat mig tillbaka även om jag inte känner mig på banan riktigt än.

Julen har varit bra och jag har spenderat en hel massa tid på Sandtorp med släkten och även träffat kompisar. Nyåret firades in i Stockholm med ett gäng goingar. Allt som allt en väldigt bra ledighet.

gullungar

Lovisa (my cousin Anna’s kid), Nils & Axel (my nephews) and Joel (my cousin Lena’s kid)

 

Den 14 januari bär det av till Nya Zeeland, något som jag ser fram emot väldigt mycket! Där ska vi på bröllop, hänga med familj och vänner och så ska det tränas en himlans massa. Jag ser fram emot att hänga med min kompis Jared som var min förste roddtränare som nu ska coacha mig igen under ett par veckor.

Jag har inte avlagt några nyårslöften men jag är fokuserad på att fortsatt träna hårt och jobba mot mina mål att bli en snabb roddare. Jag tror att 2015 kommer bli ett riktigt bra år! Gott Nytt År!

källaren

Training on the erg in my parents basement together with all my siblings and cousins crap that they put there…

 

In English

A new year, it is as always very exciting. The 2015 season has been going for a while but now it really is 2015. Unfortunately I got sick before Christmas and had to stay away from training for 13 days which was real bad. But I’ve worked my way back and it’s going better and better.

I spent Christmas at Sandtorp with my family and I also got to see some of my friends. The New Year was greeted together with a bunch of my favorites. All in all my holidays has been excellent!

hugo

The apple of my eye, my youngest nephew Hugo (min ögonsten)

 

We are off to New Zealand on the 14th of January something I very much look forward to. There we are attending a couple of weddings and will be chillaxing with friends and family. I will of course do a whole lot of training and am looking forward to spending a lot of time with my buddy Jared who was my rowing coach in my first year. It will be lots of fun to train together with him again…I hope…”Jaaaared!”

I haven’t made any New Year resolutions but I am focused to keep working hard towards my goals of becoming an awesome rower. I think 2015 will be a good year! Happy New Year!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s