It continues…

HBO1

Taking selfies at work, always have food close by

 

English below

Livet flyter på. Jag trivs superbra på HBO Nordic där jag är inne på fjärde veckan och träningen går bra. Jag saknar inte att pendla, jag cyklar ner till jobbet på 5-10 minuter vilket är underbart. Det är alltid lite jobbigt att vara ny eftersom jag vill kunna allt på en gång men så funkar det tyvärr inte men jag lär mig mer varje dag. Mina kollegor är jättetrevliga och jag tror dom redan är vana vid att jag äter ungefär hela tiden.

I helgen som var åkte jag till Jönköping på träningsläger torsdag till söndag. Det var jag, Lollo Claeson (Öresjö), Filippa Kärrfelt (SPIF) och Emma Fredh (Öresjö) tillsammans med förbundskaptenen Peo Claeson och tränare Thomas Lindberg som åkte dit. Min tränare och klubbkamrat var tyvärr upptagna på annat håll och Cissi Lilja (Vaxholm) var sjuk. Vi tränade ett gäng pass ihop och rodde i en scullerfyra på Munksjön. Det var lite småkallt att ro, speciellt för mig och Lollo som satt i ”splash zone” och blev genomblöta. Så vi gjorde bara en del av passen på vattnet och sedan resten på roddmaskinen.

Jönk2

The show room (our gym) at Concept

 

Thomas, som är testledare på Bosön, tog laktat på oss under ett par pass vilket var mycket lärorikt. Det betyder att han tar blodprov och kollar hur hög mjölksyrahalten är i blodet. Man lär sig mycket om sig själv och hur man ska träna när man får hjälp av dessa värden.

hockey

Watching ice hockey

 

Vi fick också roa oss med att gå på hockey, HV71 mot Frölunda. På den tiden när jag brydde mig om hockey så var jag ett hängivet HV71 fan så det var riktigt kul, speciellt som hemmalaget krossade motståndet. Målvakten som jag tyckte var snygg på den tiden (eller cool, jag kommer inte ihåg) var en gråhårig gubbe som numera är matrialare så jag fick skämmas lite. Vi hade finfina VIP platser och fick middag innan matchen så det var kul. Jag får tacka Jönköpingsroddklubb och Concept som fixade så vi hade toppenbra träningsmöjligheter under långhelgen.

Jönk3

Thomas, likes to build things and make people feel pain. Here Emma and I certainly did.

 

Nu ser jag fram emot julen, att få träffa släkt och vänner. Det har varit och är ett riktigt smockat schema jag har med jobb och träning så ska bli lite skönt att vara lite ledig från jobb och fokusera på träning och mina kära som jag träffar alltför sällan. Sen är det inte långt kvar innan jag får träffa släkt och vänner på Nya Zeeland också!

In English

Life goes on. I really like working at HBO Nordic, I’m on my forth week already and training is going well. I don’t miss commuting to work; it now takes me 5-10 minutes on the bike to get to work, awesome. It’s always a bit hard being new before you know your way around things but it’s getting better. My colleagues are really nice and I think they are already used to me eating pretty much nonstop.

hbo2

Two of many great people who work at HBO, Emma and Kalle

 

Last weekend I was away on training camp in the town of Jönköping. We went for a long weekend, Thursday through to Sunday. It was me, Lollo Claeson (Öresjö), Filippa Kärrfelt (SPIF) and Emma Fredh (Öresjö) together with head coach Peo Claeson and coach Thomas Lindberg that went. We trained together and rowed a quad on Lake Munksjön. It was a bit chilly especially for me and Lollo who sat in the splash zone and got all wet. So we did the first part on the water and then continued on the rowing machines.

Thomas, who works at the National Sportcenter Bosön, took lactic acid levels on us during a couple of the sessions on the machines which was great. It’s good to learn more about your own body and how you should train in the best way.

We also got to go and watch ice hockey, the home team HV71 towards Frölunda. Back in the day when I followed hockey I was a dedicated HV71 fan so it was great fun. The goalie that I then liked was now an old man with grey hair who helps out with the equipment so that was a bit funny. The home team won, we got to sit in a corporate box and get dinner and stuff which was great fun. A big thanks to Jönköpings rowing club and Concept who made sure we had great training facilities during the weekend.

Jönk1

A bit of Jönköping, mainly was going to show the space that is between me and light weight Emma while running

 

I now look forward to Christmas, to see family and friends. It’s been and is a hectic schedule that I have with work and training so I look forward to some time off from work. I’m going to focus on training but also my loved ones. Then it’s not long until I’m off to New Zealand to see family and friends there!

srf55

Like to take selfies in the gym

 

One thought on “It continues…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s