Semester/Holiday

IMG_5881

Holiday with Nik and the Bringemo family in Norrtälje

English below

Jag har haft en 4 veckor lång semester från jobbet på Norrtälje Kommun och under denna tid har jag fokuserat på träning. Jag lyckades pricka in 4 veckor av sol och hög värme så vädret var bästa tänkbara. Jag tycker ju inte att det är så fantastiskt kul att tävla i singel men att träna i det har jag inget emot så jag har haft en bra period i min singel. Jag har tränat med Petter och Malvina en del vilket varit himla kul såklart. Vi jobbar hårt med teknik och fysik. Ett par gånger har vi rott dubbel i förberedelse inför SM i början av september. Vi kommer inte ha så mycket möjlighet att träna dubbel innan eftersom Malvina blivit uttagen till VM som går sista veckan i augusti. Hon representerar Sverige i singel där vilket är väldigt roligt. I år går VM på banan där jag tävlade i Amsterdam.

IMG_5891

Petter & Malvina on Lake Lommaren

Under semestern har jag och Nik haft en liten minisemester i Roslagen då vi hängde med klubbkompisen Tony och hans familj. Vi campade i deras trädgård och åkte med deras båt i Norrtälje Skärgård. Det var en trevlig liten semester med mycket sol och bad och givetvis en massa rodd.

IMG_5821

I did a long row with Nik, Tony and Gunnar in Norrtälje Viken

Sista veckan på semestern spenderade jag på Sandtorp med familjen. Båten hade jag då i Farsta så jag åkte dit och rodde på förmiddagarna. Eftersom min bror med familj bor nära där så tittade jag in dit på lunch och lite lek med brorsönerna. Det var skönt att avsluta semestern med familjen och släkten och så träffade jag även några kompisar.

IMG_5806

My nephews Nils, Axel and Hugo (photo: Hanna Holme)

Allt som allt har semestern varit bra. Nu är jag tillbaka till verkligheten, första dagen på jobbet har hittills inneburit en kraschad hårddisk vilket leder till att jag förlorar en sisodär 2000 bilder. Sen slängde jag min Iphone i marken så displayen har gett upp. Regnet öser ner och himlen är grå, en riktig skitdag helt enkelt. Jag får helt enkelt sitta och drömma mig tillbaka till min stekheta semester!

Näst på schemat står tävling i Jönköping i slutet av augusti där jag ror singel. Sedan blir det SM på Farsta i dubbel 6 september. Nu är det bara några veckor kvar av säsongen, sen påbörjas en ny!

IMG_5814

Nik with our tent in the background in Tony’s yard

In English

I’ve had 4 weeks of holiday from my job at Norrtälje Local Council and during this time I’ve focused on training hard. I managed to have holidays during 4 weeks of sunshine and extreme heat so I can’t complain. I don’t think it is that much fun to compete in the single but I don’t mind training in it and I’ve had a great few weeks in my single. I’ve trained together with Petter and Malvina a bit which has been great. We work hard on technique and physic. We have also rowed in the double a couple of times in preparation for the National Champs at the start of September. We will not have the opportunity to train together in the double very much since Malvina is going to represent Sweden at the World Champs in Amsterdam at the end of August. I’m of course very happy for Malvina that she gets to go.

During our holiday Nik and I have had a little camping trip around Norrtälje. We camped in my club mate Tony’s garden. We have hung out with him and his family and also took their boat out in the archipelago outside Norrtälje. It was a great little holiday with lots of sunbathing and of course rowing.

IMG_5811

Playing ping pong with the Bringemo family

Last week I spent with the family at Sandtorp. I put my boat at Farsta which is a rowing course south of Stockholm. I went there to row in the mornings and since my brother live close by I went there for lunch and to play with my nephews. It’s been a nice week to finish of the holidays with. I love hanging out with my family and relatives.

IMG_5775

My family

All in all the holiday has been great. I’m back in real life now, first day at work, which so far has included a crashed hard drive which means losing about 2000 pictures. I also dropped my iPhone on the ground so the display stopped working. Outside it’s raining and gray, really a shit Monday. I’ll just have to sit here and dream about the weeks of holiday I just had.

Next up is a regatta in Jönköping at the end of August where I’ll compete in the single and then on the 6th of September it’s Nationals for the double. That will be in Farsta. Just a few weeks left of this season and then it’s on to the next!

IMG_5833

On the water in my favourite Croatian row suit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s