Home again

lommaren

Lake Lommaren

English below

Nu är jag sedan en vecka hemma igen. Träningen på Lommaren i Norrtälje har börjat och många timmar spenderas på bussen mellan Norrtälje och Stockholm. Snart ska jag även börja jobba igen på Norrtälje Kommun, nu endast med Projektet Norrtälje Hamn vilket ska bli intressant.

bilren

Spent some time cleaning the car after the trip home to Sweden

Jag tränar och vilar för att vara i toppform inför nästa veckas EM kval, 1-4 maj, det är 3 dagar av uttagningar i 1x, 2x och 4x för att se vem/vilka som är snabbast och får åka på EM i slutet av maj. Det är klart nervöst att göra detta men det enda man kan göra är att försöka prestera sitt allra yttersta.

Annars lunkar livet på, just nu renoveras fönstren i vår lägenhet så de är täckta med plast och vi har ingen utsikt. Det är både skönt och irriterande, det jobbigaste är att ha vilodag på 30 kvadrat med byggnadsjobbare. Jag tror varken jag eller dom gillar den andres sällskap…tur att man inte har så många vilodagar.

renvovering

Our “view”

In English

I’m back home again, training on Lake Lommaren in Norrtälje. Again I’m spending quite a few hours commuting between Stockholm and Norrtälje. In about a week I’m going to start working again as well at Norrtälje Local Council, this time only with a new project where they are redoing the harbour area.

Currently I’m training and resting in order to be in tip top shape for next weekend´s European Champ trials. It is 3 days of trials in 1x, 2x and 4x. After that we will know who gets to represent Sweden at the European Champs at the end of May. I’m nervous but all I can do is to really do my very best on those days.

Otherwise life goes on, at the moment the windows in our apartment are being renovated so we can’t see anything outside our windows. To have a rest day in this apartment of 30 square meters together with builders is not great, I don’t think either of us likes the company of the other. Lucky I don’t have many days of rest!

klubbhus

New sign on the original boat hourse thanks to Big T (Tony)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s