Livet på läger/Life at camp

DSC_0166

Intervals

English below

Nu har vi varit i Zagreb i två veckor, tiden rullar på och livet här har blivit vardag. Nik och Tony har varit här i en vecka med oss och de bidrog med mycket skratt och god mat, nu är dom dock tillbaka i Sverige igen. Det går inte att klaga på livet här i Zagreb överhuvudtaget. Vi bor i ett hus som ligger 5 minuters gångavstånd från roddcentret som ägs av Zlata. Hon är en riktig superkvinna som fixar så vi får nyodlad sallad, soppa och kaka lite då och då. Har man en fråga eller ett problem tar hon fram sin mobil ringer ett samtal och pladdrar lite sen är problemet fixat.

DSC_0020

The rowing course

Vi blir också väl omhändertagna på roddcentret, det är verkligen en bra miljö att jobba i. Sreckos adept Marcela är en utmärkt värdinna som hjälper oss med dittan och datten. Som vanligt på läger så ror, äter och sover man mest hela tiden. Det är lite tufft för kropp och händer att hoppa i båten igen efter vinteruppehållet men man har verkligen fått komma in i det ordentligt ganska snabbt. Min kropp är väl i någon slags chock som gör att det funkar väldigt bra ändå! Skämt åsido så har jag äntligen kunnat lägga tejpen åt sidan och hålla i årorna ordentligt.

DSC_0130

Me and the birds that I do not like…

Jag jobbar hårt med att få in en bättre teknik och mer ekonomisk rodd så att båten ska gå snabbare. Det är kämpigt, man blir trött, men framförallt är det väldigt roligt. Jag älskar verkligen mitt jobb och trivs oerhört bra i den här miljön. Till helgen är det dags för Croatian Open och då ska det tävlas i både dubbel och singel, då kommer även mina föräldrar och moster Kerstin.

DSC_0321

Malvina and I on the water

 

In English

We have been in Zagreb for two weeks now and it has become normal to be here. Nik and Tony have been here for a week and they contributed with their sense of humour and lots of good food. There is nothing really to complain about here, we live in a house about 5 minutes walk from the rowing center. The house is owned by Zlata who is a real super woman. She gives us home grown lettuce, soup and cake every now and then and if you have a problem, the solution is just a phone call away.

DSC_0224

We have to share the course with lots of kayaks as well as other rowers

We are also being well taken care of at the rowing center, it is a great environment to work in. One of the girls that train at the center, Marcela, is a great hostess and help us out lots. As per usual at camp the days involve rowing, eating and sleeping. It is quite intense for the body and the hands to get back into the boat after winter training on the ergs. I think my body is in some sort of shock which holds it together! All jokes aside I am pleased to finally be able to put the tape to the side and hold the oars properly again.

DSC_0251

Petter coaches every day for many hours

I work hard to develop better technique and more efficient strokes in order for the boat to move quicker. It is hard work, you get very tired, but more than anything it is great fun. I love what I do and this environment is incredible. This weekend coming up it is time for Croatian Open and I will compete in both singles and doubles. My parents and my auntie Kerstin are also coming to visit then.

DSC_0094

Intervals with Tony

 

 

 

 

 

 

One thought on “Livet på läger/Life at camp

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s