Zagreb, Croatia

Zagreb-banan

The rowing course and the boat house

English below

Äntligen på plats i Zagreb för årets första rodd. Vi (jag, Malvina och Petter) körde hit genom Danmark, Tyskland, Tjeckien, Österrike och Slovenien på 3 dagar med 2 övernattningar. Här blir vi väl omhändertagna av Srećko som är chef över Kroatiska Roddförbundet. I Österrike var vi i Linz och hämtade min alldeles nya fina båt som jag nu ror i, den är fantastisk. Allt är bra, vi tränar mycket och försöker vila en del mellan passen. Vi bor i ett hus ganska nära banan där det ingår en katt så man känner sig som hemma, katten och jag kom inte helt överens till en början men nu har vi börjat förstå varann. I helgen kommer min käre make Nik och vår träningspolare Tony, det blir skoj.

schellenbacher

Max, Petter and Max with my new boat. Max and Max Schellenbacher are the owners of the factory that made it.

In English

Finally I’ve arrived in Zagreb to row on the water for a change. We (Malvina, Petter and I) drove here through Denmark, Germany, Czech Republic, Austria and Slovenia over 3 days with 2 nights over stay. Here in Zagreb we are taken care of by Srećko who is in charge over Croatian Rowing. In Austria I picked up my brand new boat that I now row, it is awesome. Everything is good here, we row lots and try to rest in between the sessions. We live in a house quite close to the rowing course and we have our own Croatian cat who I got off to a rocky start with but now seem to like me a lot. This weekend my husband Nik and training buddy Tony arrives which will be fun!

bilfärd

A long drive through many countries and many climates…some snow in the mountains between Austria and Slovenia

malmöbåt

My dear parents have let us borrow their car and my brother has let us borrow his trailer, very nice

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s