Det är över…/It’s over…

erg1

We have an erg (rowing machine) in the appartment now. Great when the Winter Olympics was on…

English below

Nu är tiden på Bosön slut, idag var sista passet och jag är lika trött som vanligt. Tyvärr blev jag lite sjuk tidigare i veckan så det näst sista passet avbröt jag. Men idag var jag tillbaka med syrgasen och passade på att suga in lite extra syrgas varje chans jag hade! Perioden har varit väldigt tuff men mycket givande och jag tror allt jag blivit lite tuffare. Det har varit fantastiskt kul (och jobbigt) att träna på Bosön regelbundet.

bio

On the bio-rower at Bosön to get a feel for rowing

Nästa lördag står roddmaskinstävling på programmet. 2000 meter ska avverkas två gånger då jag både ska köra singel och dubbel. Efter den helgen väntar 5000 meters test och kanske nåt mer test innan det är dags att ge sig av mot vattensäsongen. Jag ska åka till Zagreb, Kroatien 21 mars tillsammans med laget för 4 veckors träningsläger. På vägen dit ska min nya båt hämtas i Linz, Österrike, som jag längtar! Jag känner mig stark och förväntansfull på en bra säsong med mycket kul!

oxy

My lovely oxygen tank

In English

The training period at Bosön (The National Sports Center) has come to an end and I’m just as tired as usual after the last session. Unfortunately I got a bit sick earlier this week so I didn’t finish the second to last session but I was back again today. I took every opportunity I had to suck in a bit extra oxygen for the future! This period has been though but it’s been great and I think I’ve learnt a lot from it.

ergkitch

The erg can also go in the kitchen

Next Saturday it is Rowing Machine competition fun on the program. Two times 2000 meters has to be done since I’m doing single and double. The week after that it is 5000 meter test and maybe another one before it’s time to get back on the water again. I’m going with my team to Zagreb, Croatia for 4 weeks of training camp. On the way there I’m going to pick up my new boat in Linz, Austria. I just can’t wait! I feel strong and excited about this year, it will be fun!

garage

Had a training day in Norrtälje in Petter and Malvina’s garage together with Tony

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s