En tung period/A tough period

maja

Maja

English below

Jag har och har haft en ganska tung period. Min kusin Maja dog för ett par veckor sen och sorgen har gjort det tufft att träna och må bra. Jag går inte in på några detaljer, det gick fort och chockade mig fullkomligt. Jag har inte alls fått in särskilt bra träning trots att jag intalat mig själv att livet måste gå vidare. Jag håller just nu på att hämta mig från en smärre förkylning och har haft några lugna dagar vilket varit skönt och behövligt.

Igår, fredag, hade jag ett möte inbokat med min dietist Emma på Bosön. Jag gjorde mätningar på kroppsfett och muskelmassa etc. Vi hade ett bra snack om vad som funkar och inte funkar i min diet. Väl på Bosön passade jag på att äta lunch med Tobbe, Juan, Daniele och Emma, killarna jobbar i testlabbet. Det var väldigt trevligt, det är ett härligt energigivande gäng. Jag hade Tobbe för mig själv under eftermiddagen och jag fick mycket tips och råd kring min träning.

Jag har fått enormt bra stöd med sorgearbetet från alla håll och kanter. Med all träningsinput från Petter och Tobbe så känner jag mig peppad att hoppa på tåget igen. Säsongen började bra men det känns som jag ramlade av banan vilket är ok med tanke på allt. Men jag vet att min fina starka kusin Maja vill se mig komma igen och bli ännu starkare. Hon var min förebild på många sätt och jag vill göra henne stolt.

In English

I’m in a pretty tough period, my cousin Maja died a couple of weeks ago and the grief has in some ways taken over. I’m not going into detail, it was quick and shocked me completely. I haven’t done much training even though I’ve told myself life must go on. At the moment I’m getting out of a minor cold and have spent a few days taking it easy which has been good and well needed.

Yesterday I had a meeting with my nutrisionist Emma. She works at Bosön which is the National Sports center. We had a good talk and I know what I need to change in my diet and what is good. I had lunch with a majority of the guys that work in the test lab which was nice. During the afternoon I hang out with Tobbe who works there and gave me lots of tips on my training going forward.

I’ve gotten great support in my grief from all around me which I’m grateful for. With all the input on training from Petter and Tobbe I feel excited to get back up again. The season started out well but I kind of lost my way which is ok. But I know that my beautiful and strong cousin Maja would like to see me get on with it and I want to make her proud.

2 thoughts on “En tung period/A tough period

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s