Onsdag/Wednesday i/in Ottensheim

au3

The rowing course is so beautiful and the water like this every day

English below

Ibland undrar man varför det var just rodd man föll för, denna galet komplicerade och frustrerande sport. Tekniken är klurig att få till. Igår eftermiddag var jag redo att ge upp, min kropp ville bara inte fatta vad Petter menade med sin coachning. Inget jag gjorde tycktes rätt och jag kände mig väldigt uppgiven. Tack och lov äger Petter ett tålamod som inte är av denna värld. Han är helt otrolig den mannen och jag är väldigt glad att han aldrig ger upp, inte ens när frustrationen är total. Det går liksom aldrig att tacka nog eller förklara hur fantastisk han är, jag försöker bara att ta efter och inte ge upp själv även om det är lättare sagt än gjort. Petter hittar alltid ett sätt att förklara vad han menar. Grejen var den att jag förstått vad han ville att jag skulle göra men jag kunde bara inte få kroppen att lyda. Men mot slutet av passet kom genombrottet och dagens pass var det bästa på året är jag väl beredd att säga.

au1

Me and my boat (but really Camillo´s boat)

Eftermiddagen bjuder på vila, efter min 3-rätter lunch som kostade knappa 60 kr så kollade vi runt i Ottensheim lite. Jag har nu placerat mig på sängen eftersom benen mina är helt döda medan det äkta paret (för er som inte plockat upp det så är Malvina och Petter gifta) har åkt in till Linz.

au6

Regatta centrum

Annars rullar livet i lilla byhålan på. Frulle klockan 7, träning 1 klockan 9, lunch vid 12.30, träning 2 klockan 15 och middag 18.30. Jag sover, äter och tränar och försöker samla energi för den kommande vintern. Vädret är jättebra och på eftermiddagarna har vi rott i bara roddräkt vilket är underbart. Det enda som skulle kunna göra lägret bättre skulle vara om min fina man kunde vara här också!

au5

The fog is often thick in the mornings

In English

Sometimes I ask myself why I fell for rowing, this complicated and frustrating sport. The technique is tricky, yesterday afternoon I was ready to give up! My body just couldn’t get what Petter meant with his coaching. Nothing I did was right and I felt totally lost. However Petter has patience like no one else, he is amazing and never gives up trying. I’m so happy to have him as my coach and it’s impossible to explain how amazing he is or thank him enough. I just really try to never give up myself. Petter always find a way to explain so you get it, and after 2 frustrating hours there was a break through. I think today´s rowing was the best all year.

au9

Warming up in the boat house

This afternoon is an afternoon of rest, after my 3-course lunch that cost 6,5 EUR (so cheap) we went and had a look at Ottensheim. Now I’m on my bed chillaxing while the married couple (for you who haven’t picked it up, Malvina and Petter are married) has gone to check out Linz. I just couldn’t since my legs do not want to walk.

au8

Pancake soup as a starter and pancake with jam as dessert and lots of cheese in between = lunch

Other than that life at training camp goes on. Brekkie at 7 am, session 1 at 9 am, lunch at 12.30 pm, session 2 at 3 pm and dinner at 6.30 pm. I sleep, eat and row and try to gather energy for the winter. The weather is stunning and in the afternoons we have been able to row in our unisuits which is great. The only thing that could make this camp better is if my beautiful husband was here!

au4

Running home through the corn fields

au2

The boat launch

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s