Ottensheim, Austria

aus1

Beautiful morning today

English below

Nu är vi i “Schellenbacher country” i Österrike på träningsläger. Schellenbacher är ett lokalt båtbyggeri som gör båtar som är fantastiska! Dubbeln som jag och Malvina har rott i sommar har vi fått låna från dom och vi har trivts väldigt bra i den. Då jag och min båt Kea har gått skilda vägar så letar jag en ny båt och jag har förälskat mig i en Schellenbacher singel redan första dagen i den! Jag kände tyvärr aldrig så här för Kea men jag är säker på att hennes nya ägare uppskattar henne mycket mer, det är en “match made in heaven” tror jag.

aus2

The single I’m borrowing of one of Austria’s top rowers who is doing militrary service at the moment. I think he must be a giant, the boat is placed so high in the boat house I can’t reach it…

Här i Ottensheim är det jättefint, roddbanan är väldigt vacker och bjuder på fin utsikt. Att ro i t-shirt i slutet av oktober är väldigt trevligt. Idag har vi känt in båtarna och stället, vi har helt enkelt gjort oss hemmastadda. Jag är såklart här med Petter och Malvina!

Jag hoppas hitta en riktigt bra rodd, mycket har börjat falla på plats redan idag, få mycket sömn och få lite ny energi och motivation inför vintersäsongen. Det kommer bli en toppenvecka tror jag bestämt!

aus4

1. First time I’ve seen a sculling 8
2. Interesting way to park a boat

In English

We have landed in “Schellenbacher country” in Austria for a week of training camp. Schellenbacher is a local boat maker who makes great boats! The double that Malvina and I rowed this summer comes from them and we love it. Since me and my boat Kea has gone separate ways i’m on the look out for a new boat and I’ve fallen in love the first time I tried a Schellenbacher single. I never felt this way about Kea unfortunately but I’m confident that her new owners appreciates her a lot more, that is a “match made in heaven”.

Ottensheim is pretty and the rowing course is beautiful and gives you a nice view while rowing. And it’s a bonus for a Swede to be able to row in short sleaves in the end of October. Today we’ve tried our boats and gotten a general feel for the place. I’m here with Malvina and Petter of course.

I hope to find good rowing technique, things have gotten better today already, and I want to get a lot of sleep and find some new energy and motivation for the winter season. It think this will be a great week!

aus3

Yesterday’s dinner was better than today’s…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s