Måndag/Monday

22-6

Petter tries to get me to do it right…

English below
Idag har vi kört ett effektivt distanspass på morgonen med härligt stilla vatten. Jag fick en liten aha-upplevelse men det löste tyvärr inte problemet på en gång. Jag har i alla fall verkligen förstått sambandet med det jag gör i båten och det jag gör i styrkepassen, alltså vad jag inte får till. Det är galet frustrerande att veta vad man vill göra men inte få till det! Vi körde styrketräning som vanligt på måndagskvällar och när jag gör frivändningar, precis som i båten, använder jag för mycket armar. Min styrketräningstränare var missnöjd, Petter var missnöjd men jag var nog mest missnöjd och frustrerad av alla! Men jag blir starkare och bättre på chins! Jag behöver fortfarande Petters hjälp men snart så. Malvina är grymt stark och klarar väldigt många.

23-1

Chins

In English
Today we’ve did an efficient long distance row in the morning with great calm water. I had a realization during the session but unfortunately I couldn’t change the issue anyways. But at least I really understood what I do wrong when I row and to weights training. It is so frustrating to know what you need to change but not be able to do so! We did a got weights session in the evening like always on Monday nights and when I do the clean, just like in the boat, I use my arms too much. My weights coach was unhappy, Petter was unhappy but I was the most unhappy and frustrated! But I get stronger and stronger and better at doing chins! I still need Petter’s assistance but soon enough… Malvina is really strong and can do heaps.

22-7

Petter was pleased with himself for making up yet another hard exercise

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s