Roddfritt/Time off from rowing

sandis12

Finally Spring for real and my favourite tree is in blom

English below

Helgen var roddfri och fylld av socialt umgänge. I lördags åkte jag och Nik till Sandtorp tillsammans med syster Julia och hennes Fredrik. Vi åt lunch hos päronen dit också storebror Erik kom med sin fru Hanna och deras 3 killar. Som alltid när man ska äta lunch med hela familjen blir det lätt lite avbrott. Mina brorsöner är ganska poppis och drar till sig fler besökare. Min kusin Lotta och hennes 2 småkillar kom och så kom kusin Anna och hennes tjejer med deras lilla hund. Ett tag satt bara jag, mamma och Hanna vid bordet. Vi satt väl ner tillsammans i ungefär 10 minuter, inte dåligt det!

sandis6

My nephew Axel and I

Eftermiddagen spenderade jag med småkillarna och försökte även prata lite med dom vuxna. Vid 5 tiden åkte jag mot Järna till min kompis Anna för grillkväll med tjejerna i hennes nya hus. Det var så trevligt att träffa alla och underbart att grilla för första gången i år! Efter en fantastisk middag stod Eurovision på schemat, och det höll på väldigt länge. Kvart över 1 kom jag i säng!!! Så länge har jag inte varit uppe på länge.

sandis13

Gwen the cat is guarding dad’s plants as well as using as her toilet

Jag vaknade ganska trött på söndagen men Lotta och jag sprang ändå en ganska lång runda. Då hade vi tid att prata ostört oxå, hur skönt som helst. Dessvärre fick jag rätt ont i knät efter ett tag men fortsatte ändå, kanske inte helt optimalt.

sandis2

Malin, Cissi, Ida & Hannah by the BBQ

Efter lunch hängde jag med min moster Anne-Marie som jag inte träffat på länge. Vi gick en liten promenad, fikade och pratade. Det var en väldigt trevlig eftermiddag. Min morbror (Lottas pappa) kom oxå och hängde med oss. Efter det var det tjejbastu, vi har en vedeldad bastu på Sandtorps beach vid Mälaren. Jag är ingen bastuälskare men för det sociala hakade jag på och doppade mig till och med två gånger i sjön!

sandis11

Uncle Gustav, myself and Auntie Anne-Marie

Nu har en ny vecka börjat med träning och jobb. Jag försöker hitta en bra rutin och få balans i tillvaron. Jag spenderar mycket tid på buss 676 mellan Stockholm och Norrtälje!

sandis14

Malvina and I post training

In English

The Weekend was free from rowing and full of social activities. On Saturday Nik and I went to Sandtorp together with my sister Julia and her man Fredrik. We had lunch at the parent’s house and our brother also came with his wife and their 3 boys. As always when having lunch with the whole family there are interruptions. My nephews are rather popular and attract more visitors. My cousin Lotta and her 2 boys came and also cousin Anna and her 2 girls and their new dog. For a while it was just mum, Hanna and I sitting down. Well we probably had a full 10 minutes together, not bad!

sandis8

My brother Erik and his second oldest Nils

I spent the afternoon playing with the boys and trying to also talk to their parents. Around 5 I went to my friend Anna’s house for a BBQ dinner with the girls. It was great to see everyone and also have the first BBQ of the year. After a fantastic dinner we watched the Eurovision song contest which was long. I went to bed at 1.15 am way later than normal.

sandis10

The love of my life

I woke up pretty tired on the Sunday but went for a run with Lotta. We ran for almost 1,5 hour and it was great to be able to talk without interruptions. I got a sore knee half way through but continued to run which probably wasn’t the best idea.

sandis1

Cousin Anna’s dog Lycka (Happiness)

After lunch I spent time with my auntie Anne-Marie who I hadn’t seen in a long time. We went for a short walk, had coffee and talked. It was really nice. My uncle (Lotta’s dad) came too. After that it was time for the ladies to have a sauna. We have a great little sauna on our beach by the lake. I don’t like saunas that much but went along for the company and even “hopped” into the lake twice!

sandis9

Daniel & Anna and their son Dante

A new week had begun with training and work. I’m trying my best to find routines and balance in everyday life. I spend a lot of time on the bus between Stockholm and Norrtälje!

sandis7

The latest addition to the Holme family, my youngest nephew Hugo. Just a tiny bit scared of his auntie and her iphone

sandis4

Lotta’s youngest, Emil

sandis3

Axel and Herman (Lotta’s oldest)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s