The Result of last weekend

lala4

Proof of warm weather

English below
Jag skrev detta igår kväll…

Så sitter jag på bussen från Norrtälje igen efter en riktigt fin tur på Lommaren. I öronen har jag Wintergatans nysläppta skiva, ett helt fantastiskt band! Musiken passar perfekt med min sinnesstämning. De senaste dagarna har varit en riktig berg och dal bana.

lala6

Malvina and I had time to help out at the club working bee on Saturday, we did lots of important work

Resultatet i fredags blev att Malvina och Maria ska försöka kvala till EM i en dubbel. De blev oxå stommen i sculler fyran där jag och Veronika oxå tillsattes efter lördagens matrix. Först var jag bara jättebesviken för att jag inte kom med i dubbeln men sen när självinsikten kickade in så var jag nöjd över hur bra jag rott de senaste dagarna. Jag vet ju att just nu är Maria och Malvina är bättre än mig och det visade ju oxå resultaten tydligt. Jag ska fokusera på att utvecklas i den snabba takt jag hittills haft! Jag har så stabila och duktiga roddare omkring mig att lära av!

lala5

Maria happy to be in the first double and once again on my blog

På torsdag ska vi försöka kvala dubbeln och scullerfyran till EM. Då blir det rodd mot klockan för att möta kravtider. Jag hoppas givetvis att fyran lyckas så jag får följa med på EM. Men om dubbeln åker till EM så kanske jag följer med som support ändå!

Jag är väldigt trött efter helgens bravader men nu gäller det att ladda om. Nu är det två dagar kval, och vi har ingen aning om när vi ska ro vad. Sedan är det tävling lördag och söndag och alla prestationer är viktiga. Man blir lite stressad av att tävla i singel när man inte rott det så mycket speciellt som jag fortfarande vänjer mig vid båten men det är bara att gilla läget! Att gilla läget är mitt motto numera eftersom allt är lite osäkert mest hela tiden. Det gäller att fokusera och köra på istället för att fundera!

lala7

The smallest and the biggest happy to finally get to row in a double. We had so much fun!

In English
I wrote this last night…

I’m on the bus from Norrtälje after a beautiful row on the lake. I’m listening to Wintergatan’s newly released album; it suits my state of mind. The last few days have been a real roller coaster.

lala1

Charlotte came and picked her boat up before the baby comes, anyday now!

The result of the Friday trials was that Malvina & Maria are our double and the heart of the quad. After the Saturday’s trials I and Veronika got the other to seats in the quad. At first I was really disappointed to not be in the double but when I could think clearly I knew it was right. Malvina & Maria are better than me at the moment. I’ve got two great rowers to learn from. I will try to keep improving in the fast paste I’ve done so far.

lala3

Maria & I after a great run in the woods on Sunday morning, it was a bit too rough to row

On Thursday and Friday we will row against time to try to qualify for the European Champs. I hope that we manage to qualify the quad but if the double qualifies instead I might go as support anyway!

I’m pretty exhausted after last week’s training camp but I’ve got little time to reload. On Thursday and Friday we’ve got the qualifying races, we don’t know what time or how many. Then Saturday and Sunday is a regatta. All results count. It’s a bit stressful to compete in the single since we never train in it and also my boat is new to me but it’s just to deal with it. My motto is to just deal with it, I have to focus and get on with it and not wonder what will happen.

lala8

The crew – Petter, Maria, Me, Leif, Elin, Veronika & Malvina

One thought on “The Result of last weekend

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s