Matrix

NT23

Waiting

English below
Idag har det varit matrix i dubblar för hela slanten. Vi är 5 roddare så vi rodde 5 lopp i olika kombinationer för att alla skulle ro med alla och en fick stå över varje lopp. Vi rodde 1000 meter i 32 takt (32 roddrag per minut). Det är kort men intensivt och man får känna ordentligt på mjölksyran. Vi gör detta för att ta ut de besättningar som ska få försöka kvala till EM torsdag och fredag nästa vecka.

NT19

Lots to fix with boats

Morgonen var fin fin och det första som hände var att Norrtälje tidning kom och fotade oss. Jag och Malvina fick smaila upp oss ordentligt och fotografen sa att vi var så söta och var duktiga på att le. Sånt blir vi ju såklart mycket nöjda med eftersom allt är en tävling och man vill vara bra på allt.

NT18

Ready for the races

Mitt första lopp rodde jag med Malvina, sedan med Maria, efter det med Veronika och sist med Elin. Det gick riktigt bra och det kändes som jag fick ut det mesta ur mina ben och att jag verkligen gjorde det bästa jag kunde. Nu får man se hur långt det räcker. Imorgon ska vi göra det samma med sculler fyror.

NT11

Lots to fix with the boats

Petter och Leif for fram och tillbaka som tättingar för att hinna ta tid och hjälpa oss mecka med båtarna mellan loppen. Dom gör ett jobb som är guld värt och man förstår knappt hur dom orkar men jag är så väldigt tacksam att dom gör det! Vi tjejer har det verkligen riktigt bra, vi behöver bara ro så tänker dom på allt annat.

NT20

Hungry!

In English
Today we’ve had trials in double sculls for the crews that will get to try out for the European Champs. We are 5 rowers and we rowed five races in different combinations so everyone got to row with each other. We rowed 1000 meters rating 32 (32 strokes per minute). It’s short but intense and the lactic acid is very present.

NT12

The lake

It was a great morning and the local news paper came and took photos of us first thing. The photographer thought that Malvina and I were cute and great at smiling. We were super happy to hear this since we want to be the best at everything.

NT21

Cool chicks

I rowed my first race with Malvina, then with Maria, after that with Veronika and last with Elin. It went really well and I felt like I could use my legs very well and did all I could. Now it’s just to wait and see what the result is. Tomorrow we’ll do the same with the quad.

NT16

Maria the new blogging queen

Petter and Leif ran back and forth to time us, help us sort the boats out and what not. Their patience is amazing and they do such an awesome and important job to help us. I’m so grateful; I think we all are that they devote their time to us. They truly are great men those two!

NT14

The shorties has to make seats to get up a bit higher in the boat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s