Glad/Happy

(English below)
Det har varit en intressant vecka, en stor förändringen är att jag ska sluta på Byggkeramikrådet och börja jobba på ekonomiavdelningen på Norrtälje Kommun. Jag ska till en början jobba 8 timmar i veckan men jag hoppas att det ska bli lite mer. Jag har avslutat mitt projekt på Byggkeramikrådet och även om det är lite svårt att släppa det och lämna kollegorna där tror jag att detta kommer bli bra för framtiden eftersom min roddklubb är i Norrtälje.

En annan sak denna vecka var att efter några veckor på vattnet återigen sätt sig på roddmaskin. Det har varit svårt men jag är verkligen nöjd att jag kunnat träna bra trots att kroppen inte känns så fräsch.

Jag har även haft lite tid att träffa lite icke roddare. Igår åt jag lunch med kusin Lena och hennes dotter Elin vilket var supermysigt. Idag träffade jag min kära före detta kollega Magdalena. Eftersom jag skulle äta lunch med Magda tog jag en sväng runt inne på kontoret hos min före detta arbetsgivare Viacom (hette MTV Networks när jag jobbade där).

Det var faktiskt lite konstigt att komma in på kontoret som på ett sätt känns väldigt hemma men också verkligen inte. Jag har tänkt på allt som hänt det senaste året sen jag gick in i väggen i december 2011, sen dess har jag ju inte jobbat där. Under så lång tid var det kontoret en så väldigt stor del av mitt liv och det var så viktigt för mig att vara duktig på jobbet och omtyckt av kollegorna att jag helt tappade bort mig själv i det. Förändringen jag har gått igenom senaste året har varit nyttig och viktig för mig, jag känner mig verkligen “same same but very different” från den person jag var när jag jobbade där. Människorna som var hela min värld har blivit mindre viktiga, det låter kanske hårt men jag menar det inte på ett elakt vis utan att jag fått en bättre balans. Jag har blivit viktigare för mig, jag tar hand om mig själv och ser till att jag tycker om den jag är.

Jag är verkligen glad över att vara där jag är nu och även om jag verkligen trivdes på MTV så inser jag att jag inte saknar det alls. Jag saknar inte ens det roliga som festerna, det är inte del av mitt liv längre. Jag älskade verkligen att jobba där, jag lärde mig massor och jag har träffat helt fantastiska människor tack vare MTV. Jag tror att jag är där jag är idag delvis tack vare MTV, nöjd med mitt liv och den jag är.

In English…
This week has been interesting, one major change is that I’m leaving Byggkeramikrådet to go work for The Norrtälje City Council in the Finance department. I’m employed to work 8 hours a week but it seems there can be more to come, I hope to be able to work around 20 hours a week. I’ve finished my project at Byggkeramikrådet and though I’m having a little trouble letting it go and leaving the people there I’m sure this will be a good change for my daily routine when we can row on the water again.

Another thing this week was to yet again go back to the rowing machine after having been able to row for a couple of weeks. It is so hard to sit on the machine when you’ve gotten into rowing. But I’m very happy that I have been able to train well this week even though my body obviously isn’t super fresh.

I have also been able to catch up with some people. Yesterday I had lunch with my cousin Lena and her daughter Elin and today I met up with my former colleague Magdalena. Since I was going to have lunch with Magda I went into my old office at Viacom (former MTV Networks) so I actually got to see many I haven’t seen for ages. It’s been nice to be a bit social with people outside of rowing.

It was actually really weird to walk into such a familiar place, the Viacom office, yet it is so far away from my reality now. I got to thinking about all I’ve done since I up and left that office one day in December in 2011 when I had enough, I hit the wall and just couldn’t do it anymore. For so long that office was such a big part of my world and it was so important to me to be good at my job and be liked by the people I worked with that I completely lost myself in it. The changes I’ve gone through over the last year have been so good for me, I really do feel “same same but very different” from who I was when I worked at MTV. The people that my whole world was about have become less important. That sounds rough, I don’t mean it in a bad way just that it’s all in balance now. I have become the most important to me now, in a good way, so that I look out for myself and make sure I feel good about me.

I’m happy to be where I am now and though I had a great time at MTV I realise that I don’t miss it one bit. I don’t miss the fun of it like the parties or anything, it’s just not part of my world anymore. I love that I worked there, I learnt a lot and I know some pretty amazing people thanks to MTV. I think I’m where I’m at now partly because of MTV, happy with my life and who I am.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s