Home Sweet Home

flygplan

Still snow in Sweden

(English below)
Jag är i Stockholm igen, kom hem i fredags och har legat sjuk sen dess. Det är lite små frustrerande men jag hade trots allt redan inplanerad vila från träning fredag-söndag så än så länge har jag “bara” missat en dags träningspass. Nu känner jag mig äntligen bättre så det är ju positivt.

Eftersom jag varit sjuk sedan jag kom hem så har jag inte hunnit träffa särskilt många. Världens bästa mamma kom och hämtade mig på Arlanda och i lördags åt jag lunch med päronen, syrran och hennes kille. Nik har jag förstås träffat nästan varje minut hela helgen.

Det har varit skönt att få sova ordentligt, jag insåg när jag kom hem att jag nog sovit rätt dåligt. Sängen i Racice är så hård att man vaknar när man vänder sig för att det är som att slå i en planka, inte så skönt.

Imorgon hoppas jag att jag mår helt bra och kan köra på med träningen igen och gå tillbaka till jobbet. Lägenheten är städat, kläderna rena och tånaglarna klippta så nu är jag redo att gå vidare i livet. Jag hoppas på en riktigt trevlig vecka utan allt för mycket snöande.

tåg

Saw Prauge through the window of the bus when going to the airport

In English…
I’m back in Stockholm, got back on Friday and has been sick since. It’s a little frustrating but I had planned to not train all weekend so I have actually just missed one day of training. I’m finally feeling better which is good.

Since I’ve been sick since I got back I haven’t had the chance to catch up with that many. My mum came and picked me up from the airport and on Saturday I had lunch with the parents, my sister and her boyfriend. I’ve of course seen Nik almost every minute of the weekend.

It’s been good to be able to sleep properly, I realised when I got home that I’ve slept really badly. The bed in Racice is so hard that you wake up when you turn in bed since its like hitting the floor, not too nice.

I’m hoping to be 100% tomorrow, so I can train and work. The apartment is clean, my clothes are clean and my toe nails cut so I’m ready for life. I’m hoping that the week will be good without too much snowfall.

sängen

My awesome bed

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s