Upp och ner/Up and down

(English below)
Efter resan söderut för att hämta båten tog energin, som jag hittat efter förra veckans svacka, slut. Jag har återigen haft en rejäl svacka och varit/är trött. Jag har tränat betydligt mindre än vanligt och försökt ta det lugnt men det är svårt när livet inte riktigt tillåter att man bara slappar. Man vill ju träffa vänner och familj och man måste jobba. Jag tror inte riktigt att jag hittat tillbaka till vardagens rutiner efter Portugal lägret och nu är det dags igen. På söndag ska jag åka till Tjeckien på ett tvåveckors läger. Innan dess ska ett 5000 m roddmaskinstest göras samt diverse sociala tillställningar. Fokus nu är att inte komma till Tjeckien helt utsliten, det blir en utmaning.

Bloggandet kommer nog att komma i andra hand under en period, jag får se hur mycket jag hinner. Jag måste först och främst hitta lite mer balans i mitt liv så jag inte tappar bort mig själv. I Tjeckien är även internet på anläggningen aningen svajigt så jag kanske inte kan blogga så mycket som jag vill. Men var så säkra, jag har inte gett upp bloggen, det kommer mera även om det kanske dröjer!

In English…
After the road trip down south I ran out of the energy I found after last weeks down turn. I’m again really exhausted and haven’t really been myself. I’ve trained a lot less than ususal and tried to take it easy but it’s not that easy to do that. Life gets in the way, friend and family you want to see and work you have to do. I don’t think I’ve found my back to my routines after the trip to Portugal and now I’m off to Czech Republic for another two weeks of training camp. I’m off on Sunday and before than I have a 5000 m erg test to do and variuos social engagements. I’m focusing on not coming to the Czech Republic out of energy, that will be a challenge.

My blogging might not be as frequent for a while, I’ll have to see how much I have time for. I need to find better balance in my life so I don’t loose myself. Also the Internet in the sport centre in the Czech Republic isn’t very good. I haven’t given up my blog but I need to take a break! There will be more coming…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s