Norrtälje

norrtälje2

Norrtäljeån

(English below)
Idag har jag spenderat en stor del av dagen i Norrtälje i härligt solsken. Jag åkte dit för att ha ett lunchmöte om ett potentiellt jobb. Efter lunchen gick jag och hälsade på Petter på hans jobb och pratade med honom ett tag. Han hade nog inte alls tid med mig egentligen men det var trevligt att se var han jobbar. När jag hade stört Petter tillräckligt så gick jag och hälsade på Malvina på hennes jobb. Där fikade jag med henne och hennes kollegor vilket var trevligt. Sedan var det dags att ta sig en titt runtom i stan. Jag gick en promenad ner mot hamnen och tittade runt där, kollade runt lite inne i stan och följde sedan ån mot Stadsbiblioteket. Där satte jag mig och skrev lite grann innan jag gick och köpte lite mat för att gå tillbaka till Malvinas jobb. Vid halv 6 var det dags för veckans styrekträning.

Norrtälje är en väldigt fin liten stad och det var skönt att ha lite tid att gå runt och få lite mer grepp om stan och var saker och ting ligger. Jag hade inte tid att promenera bort till roddklubben och titta till den men dit kommer jag nästa måndag när jag har hämtat min båt i Helsingborg!

norrtälje1

The harbour

In English…
I spent my day in Norrtälje today, it’s the town where my rowing club is at, an hour north of Stockholm. I went there for a lunch meeting regarding a potential job. After lunch I went and visited Petter in his office. He introduced me to some people and showed me his new chair. He had lots to do but even so I think I was there for an hour. When he needed to get back to work I went down to Malvina’s job and visited her. We had coffee together with her colleagues which was very nice. After that I went and had a look around in town, it’s a really pretty little town. When I got a bit tired of walking around I went in to the library and wrote a bit before I had to go get some food and meet up with Malvina again. At 5.30 pm it was time for weights training.

It was great to have a little time to get familiar with Norrtälje since I will be spending heaps of time there when the ice goes away. Next time I will visit the rowing club because then I will have my boat with me, I’m going with my parents to pick it up from Helsingborg next week.

norrtälje4

Nils Ferlin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s