Laddar/Preparing

mat1

Today’s lunch

(English below)
Imorgon är det dags för roddmaskinstävling i Täby. Det finns inte så mycket jag kan göra just nu mer än att äta bra, dricka mycket vatten och få en god natts sömn. På träningen idag kändes kroppen pigg så jag hoppas det håller i sig. Jag gjorde 4x2000m i låg takt på träningen för att känna på distansen och jag tänkte att jag behöver ju bara göra detta ungefär 2/2,5 minuter snabbare så är jag nöjd, hur svårt ska det vara?!

Den jag tävlar mot imorgon är klockan, jag skulle gärna slå mitt personbästa på 2000m som just nu är 7.06. Jag tror att jag kommer kunna bli mycket bättre under året men jag vet inte om jag kan förvänta mig en jätteskillnad på några månader. Jag är en ganska ovanlig roddare som inte gjort så många 2000m tester på roddmaskin under min roddarkarriär, på 10 år har jag bara gjort 6 st 2000m och 2 st 5000m tester och majoriteten av dessa har jag gjort under de 4 senaste månaderna.

Jag försöker verkligen att inte lägga så mycket vikt i vad tiden blir, detta är min andra roddmaskinstävling någonsin och det är helt klart speciellt att ha människor så nära inpå, jag gjorde inte mitt personbästa på en tävling. Målet för imorgon är att genomföra distansen på ett sätt jag är nöjd med och försöka få ut allt. Det är väldigt svårt att vara ärlig mot sig själv och verkligen våga trycka när hela kroppen värker av mjölksyra, det blir morgonens stora utmaning. Kul ska jag se till att ha i alla fall!

mat3

Today’s dinner – think Pop Eye

In English…
Tomorrow it’s time for a indoor rowing competition here in Stockholm. There isn’t much more I can do now but eat properly, drink lots of water and sleep well. At training today my body felt good so I hope the feeling lasts. I did 4x2000m on the erg in a low rate to get to know the distance and I thought to myself I just need to do this 2/2,5 minutes faster tomorrow and I’ll be happy, how hard can it be?

I’m competing against time tomorrow; I would like to beat my personal best that’s 7.06. I think I will get a lot better during the year but I’m not sure how much more I can expect of myself right now. I’m a pretty unusual rower that haven’t done many erg tests during my 10 years of rowing, I’ve only done 6 2000m tests and 2 5000m test and the majority of them I’ve done in the last 4 months.

I’m really going to try to not put too much importance in the time I get tomorrow, it’s my second indoor rowing competition ever and it’s very different to have people so close to you, I didn’t do my personal best during a competition. My goal is to be happy with the way I do it and try to give all I got. It is really quite hard to be honest to yourself and dig a bit deeper when the whole body is full of lactic acid, that will be the challenge tomorrow!

mat2

Sugar is also important…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s