Min Kiwi Familj/My Kiwi Family

kalender7

Xavier

(English below)
Vi fick ett packet från Nya Zeeland häromdagen och idag kunde Biddy komma på middag så vi kunde öppna det. Packetet innehöll julklappar från familjen Solomon, Nik och Bridgets syrra och hennes familj. Vi fick diverse intressanta grejer, Nik fick lösmustascher, jag fick penissugrör (!) och Bridget ett fint halsband med en berlock med bilder på Mila och Xavier. Ganska jämt fördelade presenter…

Justine har gjort en kalender till mig och Nik och en till Bridget med massor av bilder på familjen. En helt otrolig skapelse, så mycket fina bilder, jättekul att få. När man får sånt så får man hemlängtan till familjen i Nya Zeeland. Nu är det ett år sen vi var där och man önskar man kunde åka oftare. Tyvärr blir det nog snarare mer sällan nu när jag satsar på rodd eftersom man inte blir rik på det.

kalender5

The calendar

Jag har inte träffat Moses, den yngsta i familjen Solomon, men han är precis lika söt som sina syskon helt klart. När Xavier föddes så var vi på Nya Zeeland ett halvår och när Mila kom så bodde vi där. Det är jobbigast att vara ifrån barnen eftersom dom växer så fort och man vill vara en del av deras liv. Jag älskar min stora galna Kiwi familj så mycket och saknar dom massor!!!! I mitt nästa liv ska vi kunna på halvårsvis i Sverige och Nya Zeeland, det vore en dröm!

moses

Baby Moses

kalender8

One of many great pics in the calendar

In English…
We got a package from New Zealand the other day and today Biddy could come for dinner so we could open it. The package contained Christmas presents from the Solomon family, Nik and Biddy’s sister and her family. We got a bit of this and that, Nik got some fake mustaches, I got penis straws and Bridget got a necklace with photos of Mila and Xavier. Pretty great gifts…

Justine have made calendars for Nik & I and one for Biddy with lots of gorgeous photos of the family. They are amazing, such great photos, so much fun to have. When you get something like that you get homesick and miss the Kiwi family lots. It’s been a year since we’ve been there and I wish we could go more often. Unfortunately it will probably be less often since I’m doing the rowing thing and it doesn’t make you rich.

kalender6

More calendar pics

I haven’t met Moses yet, the youngest in the Solomon family; he’s just as cute as his siblings. When Xavier was born we were in New Zealand for 6 months and when Mila was born we lived there. It is always harder to be away since the kids since they grow up so fast and you want to be a part of their life.
I love my big crazy Kiwi family to bits and miss them heaps!!!! In our next life we’ll be able to live half of the year in Sweden and half of the year in New Zealand, it would be a dream!

kalender4

Mila & Xavier

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s