Stockholm

brunnsviken

Spring is coming

(English below)
Skönt att vakna i sin egen säng idag, Nik har dock vant sig vid att sova själv kändes det som efter som han sopade till mig nåra gånger i sömnen när han vände på sig. Det var konstigt att behöva göra frukost, lunch och middag helt själv, man har ju vant sig vid att bli servad. Kroppen var på nåt konstigt sätt väldigt pigg idag så jag gav mig ut i det fina vädret och sprang runt Brunnsviken. Det var lite oplanerat att löpturen skulle bli lång men det kändes som jag flög fram. Jag har ju trots allt under tiden i Portugal fått ihop drygt 40 träningstimmar och någonstans runt 270 km rodd så kroppen borde vara lite mör, men det kanske kommer senare i veckan.

Päronen kom på besök på eftermiddagen, de har kommit hem från en 2 månaders vistelse i Thailand så det var kul att träffa dom igen. Vi fikade, tog en promenad och sedan stannade dom på middag. Jag skulle egentligen ha åkt till Norrtälje på 60-års kalas men eftersom väskan inte kom förrän sen eftermiddag blev planerna ändrade. Imorgon är det tillbaka till gymmet och jobbet på Byggkeramikrådet. Det känns väldigt konstigt samtidigt som det känns väldigt normalt att vara tillbaka i Stockholm.

pappi

Dad visits and plays with his Iphone

Denna vecka går ut på att försöka förbereda sig för roddmaskinstävling i Täby på lördag. Jag hoppas kunna hitta lite bra form till dess och sätta ett nytt personligt rekord på 2000m men jag håller nere förväntningarna för jag lär mig fortfarande hur jag ska fördela loppet och teknik och så vidare. Det gäller att vara där med huvud och kropp på lördag så jag får helt enkelt se hur det går. Det är alltid kul att vara på tävling och träffa andra roddare. Vi ska ju även prova att köra dubbel på slides jag och Malvina, det kan ju bli intressant eftersom det var typ 8 år sedan jag provade slides.

erikhanna

Erik & Hanna, expecting parents in Sweden

Vi väntar tillökning i familjen både på Nya Zeeland och här i Sverige denna och/eller nästa vecka. Min bror Erik och hans fru Hanna väntar sin tredje och Niks bror Reuben och hans fru Maritza sin första. Jag väntar även på min alldeles egna roddbåt som jag ska åka och hämta om ett par veckor. Det är nästan lika spännande som de nya bebisarna!

jagidag

Had to borrow clothes from Nik to run in since my bag didn’t arrive until late

In English…
It was great to wake up in my own bed this morning, even though Nik seem to be used to being alone in the bed. He accidentally smacked me a few times when he turned in bed during the night. It was weird to have to make my own breakfast, lunch and dinner; I’m used to being served now. My body was somehow very alert today so I went out for a run in the afternoon sun. I didn’t plan to run so far, ran almost 13k, but it felt so good. In Portugal we did around 40 hours of training, somewhere around 270 k of rowing so the body should be more tired but it might come later in the week.

My parents came to visit in the afternoon, they have been in Thailand for 2 months so it was great to see them again. We had coffee, went for a walk and then they stayed for dinner. I should have gone to Norrtälje for a 60th birthday party this evening but since my bag came so late the plans had to change. Tomorrow I’m back at work and in the gym. It feels really weird at the same time as it feels really normal to be back in Stockholm.

mammi

Mum came with presents and also a package from NZ arrived

This week is mostly about preparing for a rowing machine competition on Saturday in Stockholm. I hope to be in good form by then and beat my personal best on 2000m, but I try not to get my hopes up too much since I do have things to work on still. The head and body must cooperate if I’m to achieve a good result. In any case it’s always fun to be at a competition and see other rowers. We are also going to do doubles on slides which will be interesting since I tried it once 8 years ago.

reubenmari

Reuben & Mari, expecting parents in New Zealand


We are also expecting additions to the family both in New Zealand and here in Sweden, my brother Erik and his wife Hanna are having their third and Nik’s brother Reuben and his wife Maritza are having their first baby this and/or next week. I’m also expecting an addition in shape of a rowing boat, in a few weeks time I’m off to Helsingborg to collect my very own single scull. That is almost as exciting as the babies coming!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s