Hemma igen/Home again

petteroraccoon

Petter & Raccon in the Porto airport

(English just below)
Så har vi kommit hem igen efter en väldigt skakig och en lite mindre skakig flygtur hem. Raccoon var allt annat än kaxig på dagens flygturer, jag var inte så himla kaxig själv heller för den delen. Ett 20 minuters byte i Lissabon betydde att vi inte fick några väskor med oss hem. Jag, Ida och Raccoon var inte så ledsna för det, vi slapp ju släpa på vårt bagage på flygbussen, man får ju väskan hemkörd imorgon.

Min kära svägerska Bridget bjöd på en otroligt god middag hos sig och nu har jag och Nik kommit hem. Väldigt trevligt att va hemma hos mannen, så här länge har vi inte varit ifrån varandra sen 2005!! Men om knappt 3 veckor bär det av igen, till Tjeckien för ännu ett träningsläger men det är lite större, med landslaget.

lissabon

Malvina & Ida

In English…
I’m back home again after one very shaky and one less shaky flight. Raccoon was not feeling so great after today’s flight, me neither actually. A 20 minute change in Lisbon meant that we came to Stockholm without our luggage, we weren’t that sad about that since we didn’t have to carry our bags on the bus then. It will be delivered to the door tomorrow.

My awesome sister in law Bridget made a great dinner for me at her place and now Nik and I are back home. It’s very nice to be home with the husband again, we haven’t been apart for this long since 2005! But in just about 3 weeks I’m off again, to the Czech Republic for another training camp, but it will be a bit bigger, with the National team.

nobags

No bags for us…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s