Coimbra

bild (89)

The University of Coimbra

(English below)
Efter ett grymt bra förmiddagspass på vattnet såg vi Johan Olsson ta VM-silver och sedan bar det av in till Coimbra. Där klättrade vi många branta trappsteg upp till det urgamla universitetet och kollade in det. Vi tog en fika på ett café som luktade skunk, kollade in en skum universitets shop och Petter svettades lite när han skulle backa ut vår gigantiska van ur ett litet parkeringsgarag. Som alltid här i Portugal så träffar man på trevliga och hjälpsamma människor som ser till att man blir glad och kommer på rätt väg. Jag och Ida blev extra nöjda eftersom vi hittade till Coimbras roddklubb där vi kunde inhandla rodd dräkter. Slutet gott allting gott, efter fenomenalt teamwork hittade vi tillbaka till Montemor o Velho och gled in endast 10 minuter sent till middagen. Vi är ett riktigt trött gäng efter vår viloeftermiddag.

bild (88)

University of Coimbra

bild (81)

Many stairs to climb

In English…
After an awesome morning session on the water we watched Sweden’s Johan Olsson get a silver medal in the Ski World Champs before heading to Coimbra for the afternoon. We climbed many stairs up to the superold university grounds and had a look around. We had coffee and ice creams at a cafe that smelled yuck, checked out a weird university shop and Petter got a bit sweaty stearing our enourmous van out of a tiny parking building. As always in Portugal you meet nice and helpful people that make you happy and get you right on track. Ida & I were extra happy when we found the rowing club where we could buy row suits. After some great teamwork we found our way back to Montemor o Velho and came only 10 minutes late for dinner. The whole gang are extra tired today even though the afternoon was off training.

bild (87)

View of the river

bild (82)

Coimbra rowing club

bild (83)

Coimbra rowing club

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s