Centro Nautico – Roddcentret/The Rowing Centre

lockedoutofheaven

A small part of the building at Centro Nautico

(English below)
Hotellet vi bor på är det enda hotellet i byn, det får en osökt att fundera över varför man valde att grävde upp ett gärde för att göra en internationell roddbana just här,det finns ingen infrastruktur som kan supporta centret. Det är mycket mycket märkligt. Roddcentret är helt makalöst enormt, aldrig i mitt liv har jag sett så stora asfalterade ytor eller en större byggnad. Det finns 15 båthallar, fulla med roddförbundets båtar och bilar som inte använts då det gått i konken. Det finns gym, gigantiska omklädningsrum med dusch och bastu och säkert 20-30 toaletter. Man känner sig som en liten liten myra när man går runt i hallen. Det är verkligen imponerande, fascinerande och konfunderande att vara här. Jag rekommenderar det dock till alla roddare, servicen och gästvänligheten kan man inte klaga på. Roddvattnet är jättebra, fast jag tror inte man vill bada i det. Jag trivs helt klart i denna lugna tillvaro, det känns som att här händer det stora grejer…

båthall

“Our” boat hall, 1 of 15 – note that there are 2 cars, 2 motor boats and lots of rowing boats in this 1

båthangarerna

Malvina taking her boat in

dubbel

Malin & Ida in the double

In English…
The hotel we are staying at in is the only hotel in the village and this makes you wonder why they chose to dig up a field here to build an international rowing course, there is no infrastructure whatsoever to support it. It is so weird. The rowing centre is enormous, I’ve never seen such large paved areas or such a humongous building in my life. It has about 15 “halls” with rowing boats and canoes. All the rowing federation’s boats and cars are there not used since it’s gone bankrupt. There is a gym, enourmous changing rooms and probably something like 20-30 toilets. You feel like a tiny little ant walking around in the facilities. It really is impressive, facinating and confusing to be here. I do very much recommend it though, the facilities, service and hospitality is amazing. The rowing water is great even though you shouldn’t look to closely at the boat when you take it off the water. I feel at home in this calm, serence environment, this is where big things happen…

båtbärarn

Me taking the boat in

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s