En bra dag/A good day

vanenmtjejerna

Our new group members Malin & Ida

(English below)
Jag kommer inte skriva så mycket idag, jag har mycket att skriva om men är lite trött. Dagens stora händelse var att vår lilla grupp växt med två medlemmar, Malin och Ida kom idag. Dom ska vara här med oss till nästa söndag när dom åker hem. Eftersom dom kom och det varit en händelserik dag på Längd-VM så har jag helt enkelt inte haft tid att skriva.

Vi hade en härlig roddtur på eftermiddagen. När jag satte mig i båten kände jag verkligen att det är här jag ska vara. Jag mår som bäst i en roddbåt. Fasen så härligt det är att sitta där och jobba så jäkla hårt och koncentrera sig och försöka bli bättre hela tiden. Jag hade ont i rumpan, baksida lår och hade stora problem att styra båten rak men så jäkla nöjd var jag under passet idag. Jag ska verkligen försöka ta med mig den känslan och komma ihåg den när livet i båten känns tufft.

roddbritta

Me, myself & I

Imorgon kan jag skriva mer om vad som händer, saker man reflekterar över som varför man bygger en internationell roddbana i en liten by med ett hotell och en taxi? Varför bygger man en lång jäkla rulltrappa upp till en borg ingen besöker?

In English…
I’m not going to write so much today, a lot has happened and I have a lot to write but I’m tired. Today’s big event was that our group has grown by two members, Ida & Malin joined us today this we have been looking forward to. We are going to be 5 until next Sunday when they go home. Since they came and there was an eventful World Champ Skiing day I haven’t had time to write so much.

familjen

La Familia

We had a great row in the afternoon. When I got into the boat I really felt that this is where I’m supposed to be. I feel at my best in a rowing boat. It’s so great to sit there and work hard and concentrate and try to become better all the time. I had a sore bum, backside of my legs and huge stearing issues but I was so damn happy during my session today. I will really try to capture this feeling and remember it when life in the boat gets hard.

rodd

Tjorvis & I on the water

Tomorrow I can write more about what happens and what we think about here, like why do you build an international rowing centre in a small village with one hotel and one taxi? Why do you build a long as escalater up to a fortress noone visits?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s