Portugal

rest&fly

Rest & Fly

(English below)
Jag mötte upp Anna Malvina och Petter vid 9 igår kväll på Arlanda, natten spenderades på Rest & Fly. Vi och våra väskor tog upp varenda kvadratcentimeter av det lilla lilla rummet. Det var skönt att vakna och kunna gå direkt till flyget, mycket bra val att bo över där. Väl på planet som avgick kl 6 somnade vi allihop igen. Vi gjorde en snabb mellanlandning i Frankfurt där Malvina kunde hinka gratis kaffe sen vidare på ett flyg mot Porto. Där landade vi 11.10 lokal tid och väskorna fick vi direkt. Vi blev hämtade av en snubbe som är vår kontakt här på roddcentret. Jag vet faktiskt inte ens vad stället heter som vi är på, jag vet att det ligger utanför Coimbra. Jag ska ta reda på dessa detaljer jag lovar. Jag känner mig i skrivande stund väldigt ignorant och aningen förvirrad. Det är Petter som organiserat allt, jag har väldigt dålig koll. Jag vet att jag ska ro, väldigt mycket. Internet finns på hotellet så bloggandet blir av! Alldeles snart ska jag svira om till roddkläderna så ska vi ner till roddbanan och kolla in båtarna och ro lite grann. Det är lite mulet idag men varmt nog att slippa jackan. Vi har gjort oss hemmastadda på hotellet, vi är dom enda gästerna än så länge och damen i köket verkade bli glad om man äter mycket, hon och jag kommer att trivas ihop känner jag.

lunch

Lunch at the hotel

In English…
I met Anna Malvina and Petter 9pm last night at Arlanda Airport (Stockholm). We spent the night at the “Rest & Fly Hotel”, in a tiny as room. We filled the entire space with our bags. It was great to wake up early this morning and step right onto the flight sort of. On the plane we fell asleep again, it took off at 6 am. We stopped in Frankfurt so Anna Malvina could have her free coffee then we got on a plane to Porto. We landed in Porto at 11.10 am local time and got picked up by some dude who is our contact at the rowing centre. I’m actually not sure what the name of the place is where we are, very ignorant of me but I will find out. We are outside of Coimbra somewhere in a very small village. Petter has organised everything, all I know is that I’m going to row, a lot. It’s overcast here but warm enough that we don’t need our jackets. We have made ourselves feel at home at the hotel and the lady in the kitchen seem happy when you eat a lot so her and I will get on just fine I feel. There is Internet at the hotel so I will blog as much as I can. I’m just about to change to my rowing outfit and head down to the course to check the boats out and row a little. So far so good.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s