Blixtar & Åska/Thunder & Lightning

gymmet

The gym impressed me, overlooking the course

fixarbåten

Fixing Malvina’s boat

(English below)
Vi blev skjutsade till roddbanan av en av damerna som jobbar på hotellet, vi ska få tillgång till en egen van men eftersom den inte använts sen september så har batteriet laddat ur, ja så kan det gå. Väl nere på roddbanan hade en kille, vi kan kalla honom snubbe nr 2, fått i uppdrag att peka ut var våra båtar fanns och var omklädningsrummen låg med mera. Jag kände mig allmänt förvirrad, vet fortfarande inte riktigt var jag är återkommer till det, men vi började ställa in båtarna. Det blåste rätt ordentligt så vi fick flytta runt båtarna en del men efter mycket meck så blev båtarna i alla fall klara. Vid det här laget hade det ju såklart börjat att regna men jag och Malvina gav oss ut på en liten springtur längs banan. Efter denna uppvärmning följde en dramatisk återupplivning av Malvinas lillfinger som blivit helt vitt och förlorat känseln. Skönt för henne är ju att jag är med och kan ordna till sådana situationer.

petterfixarminbåt

I let the coach do the work

Årorna lades ut på bryggan och regnet tilltog, alla kajakare som var ute i banan kom tillbaka i en väldig fart. Ja i nästa sekund så åska det och blixtrade. Vi var kanske inte jätteledsna att det inte blev någon rodd eftersom vi alla är helt slut. Då hade snubbe nummer 1 som hämtade oss på flygplatsen, jag ska ta reda på namnen, och hans fru kommit så dom skjutsade hem oss. Vi var som dränkta katter när vi kom tillbaka till hotellet. Efter en varm dusch och såklart en hel del jobb med att få styr på den ostyriga luggen så blev det middag. Nu har vi länsat matsalen på allt ätbart och nu är det dags att sova ganska snart. Alla här är jättetrevliga och tar hand om oss väl, det är mycket najs att vara dom enda gästerna på stället.

In English…
One of the ladies who works at the hotel gave us a lift to the rowing course this afternoon. We are getting a van at our disposal tomorrow but since it hasn’t been used since September it has run out of battery, shit happens. When we arrived at the course there was a guy there who I like to call guy no 2, that showed us around the place. I felt rather confused and tired still but we started fixing our boats. After a rather long while we finished, at this stage it had started to rain, but me and Malvina went for a warm up run. Back from the run drama followed since Malvina’s finger lost sensation and turned all white, lucky for her I always know what to do. I performed some massage on the little finger and it started to come back to life. What can I say, I’m good to have around.

regn

Pretty wet

We put the oars on the pontun and the rain got heavier. All of a sudden all the kayakers that had been out came back quickly and seconds later there were thunder and lightning. We weren’t too sad about not getting to row since we are pretty exhausted. At this stage guy no 1 returned, the one who picked us up from the airport, with his whife in tow and gave us a lift back to the hotel. We were drenched when we got back to the hotel. After a hot shower and some much needed attention paid to my fringe it was dinner time. Now there isn’t any food left in the building and it’s time to go to bed. Everyone here are so nice and friendly and it’s great to be the only guests, we get so spoilt.

jagvidbanan

Checking the course

petter&AMS

Who knows what they are up to

One thought on “Blixtar & Åska/Thunder & Lightning

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s