Packar/Packing

packing(English below)
För det första behöver när man ska på träningsläger är en sportig väska, man måste ju se ut som en idrottare. Jag har såklart standard roddarväskan, en mega bag från North Face. Man vill ju smälta in i gänget.
Väskan ska fyllas med diverse nödvändigheter tex taktklocka, verktyg, solglasögon (man kan ju hoppas) och mer eller mindre alla träningskläder man äger. Jag gillar verkligen inte att packa vilket är anledningen till att jag sitter här och bloggar istället. Lådan med träningskläder är tom, det är väskan oxå men på golvet däremellan finns en hög med grejer.

Efter en liten kommunikationsmiss hos frisören igår så har jag med mig en lite svårhanterlig lugg på resan vilket inte är optimalt. Jag är inte direkt missnöjd med min lugg men insåg lite sent att jag inte var särskilt tydlig när jag sa hur jag ville ha det så jag lämnade det hela. Nu har jag iallafall med både fön och platt tång för att kunna hantera luggen, mitt hår har lite mycket volym om det får styra helt över sig självt. Man måste ju se bra ut!

Nu är det väl dags att ta tag i detta, ska åka till Arlanda ikväll och sova på ett hotell där eftersom flyget går redan 06.00 imorgon bitti. Jag hoppas kunna blogga varje dag i Portugal men jag vet inte om det finns WiFi på hotellet så det får vi se imorgon. Jag kommer iallafall försöka att blogga så mycket det går.

In English…
The first thing you need when going on training camp is a sporty looking bag, you have to look like an athlete. I’ve got the “Swedish standard rowing bag” a huge trunk from North Face. You want to blend in with the others.
In the trunk goes the stroke coach, tools, sunnies (there is still hope), and more or less every piece of sports clothing I own. I really dislike packing so here I am blogging instead. The drawer is empty and so is the trunk but on the floor in between is a massive pile.
GHD
There was a slight misunderstanding between me and the hair dresser yeasterday so on the trip I’m bringing a fringe that isn’t the easiest to handle. I’m not completly unhappy with it but my hair needs management, it has too much volyme when left unmangaged. So in the bag goes the hair dryer and GHD’s. You have to look good!

Well I guess I need to deal with this now, I’m going to the airport tonight to stay at a hotel since the plane leaves at 6am tomorrow. I hope I can blog everyday when in Portugal but I’m not sure if there is WiFi at the hotel so that is yet to be discovered. I will try to blog as much as possible.

One thought on “Packar/Packing

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s