Förbereder träningsläger/Preparing for training camp

(English below)
På torsdag bär det av mot Portugal för årets första träningsläger och roddpremiär! Jag ser verkligen fram emot att få sätta mig i en båt och träna utomhus varje dag i nästan två veckor. Just nu försöker jag se till att jag har tänkt på allt som måste med, jag inser att jag inte har tillräckligt med träningskläder men det får helt enkelt duga det jag har.

Igår firade jag och Nik vår första bröllopsdag! Vi firade den i gymmet i Norrtälje med Petter och Anna Malvina. Det var trevligt som vanligt och jag var nöjd med några riktigt tunga och fina marklyft jag gjorde. Vi var nästan lika snygga igår som på bröllopsdagen!

collage

In English…
On Thursday I’m off to Portugal for this year’s first training camp and it will be the first session of the year on water. I’m looking forward to sitting in a boat on the water for almost two weeks. I’m trying to figure out what to bring and am realising that I do not have enough training gear, ah well I’ll just have to use what I got.

Yesterday it was our wedding day, yay! We celebrated at the gym with my coach Petter and team mate Anna Malvina, nice as always. I celebrated by doing some extra nice and heavy deadlifts. We were almost as good looking yesterday as we were a year ago on the day.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s