Nybliven bloggare/New in the world of blogging

Nu ska jag äntligen få igång min blogg, jag vill att min sida ska se bra ut men jag får inte vissa grejer att funka, det är lite frustrerande! Men jag har min fantastiska svägerska Bridget som hjälper mig, hon är webbdesigner och stackarn får stå ut med att jag terroriserar henne med frågor.
Jag ska skriva alla inlägg på svenska och engelska eftersom jag har mycket familj och vänner på Nya Zeeland men också i Australien, USA och runt om i Europa och världen. Detta kommer säkerligen leda till att jag blir än mer språkförvirrad än jag redan är!

In English…
I’m finally getting my blog started, I want everyhting to look good but I just can’t get some things to work, it is so frustrating. But I have my awesome sister in law Bridget helping me, she’s a webbdesigner and I’m bombarding her with questins.
I’m going to write all entries in Swedish & English since I have lots of family and friends in New Zealand, but also in Australia, the US and all around Europe and the rest of the world. I’m sure I’m going to get even more language confused than I already am!

One thought on “Nybliven bloggare/New in the world of blogging

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s